Τόλης Βοσκόπουλος: Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή του έρωτα

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε με δαπάνη του Δήμου Αθηναίων στο Α’ νεκροταφείο

Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλο απηύθυναν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η κηδεία του Τ. Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε με δαπάνη του Δήμου Αθηναίων στο Α’ νεκροταφείο. Λίγο πριν τις 14:00 έφθασε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία.

Από το πρωί, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και μη, πέρασαν από το Α’ νεκροταφείο προκειμένου να αφήσουν έναν λουλούδι στη μνήμη του καλλιτέχνη.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Τέρενς Κουίκ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Κριμιζάκης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Αντύπας, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, τα αδέρφια Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Λάκης Γαβαλάς.

 «Αθάνατος» φωνάζει ο κόσμος στο τελευταίο αντίο ΦΩΤΟ -  ΒΙΝΤΕΟ - Pelop.gr

Σημειώνεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΓΝΑ με αναπνευστικά προβλήματα, και πέθανε από ανακοπή καρδιάς τη Δευτέρα.