Τυρόπιτα σουφλέ

Τυρόπιτα σουφλέ

Εύκολη και νόστιμη επιλογή σνακ

Υλικά

  • 500 γρ. φύλλο κρούστας
  • 500 γρ. φέτα
  • 300 γρ γραβιέρα
  • 3 αβγά
  • 250 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 250 ml γάλα
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη και δυόσμο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βουτυρώστε ελαφρώς ένα πυρέξ και προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε ένα ένα τα φύλλα διπλωμένα στη μέση στο πυρέξ αλείφοντας ενδιάμεσα με βούτυρο.
Βήμα 3
Ανακατέψτε τα τυριά σε ένα μπολ, προαιρετικά προσθέστε το πιπέρι, το δυόσμο και τη ρίγανη και σκορπίστε λίγο από το μείγμα πάνω από κάθε φύλλο.
Βήμα 4
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα με ένα σύρμα και περιχύστε το μείγμα πάνω στην πίτα.
Βήμα 5
Χαράξτε σε κομμάτια και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 55 λεπτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*