Τσίπρας: “Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι, τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό” — ΣΥΡΙΖΑ για Στάσση και μπόνους 16 εκατ. ευρώ: “Λειτουργεί με εντολή Μητσοτάκη”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας. Το μήνυμα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ με “αιχμή” την ακρίβεια.

Με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι, τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στις εκλογές του κόμματος.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε την καμπάνια που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κάλπες της 15ης Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ για Στάσση και μπόνους 16 εκατ. ευρώ: “Λειτουργεί με εντολή Μητσοτάκη αν συνεχιστεί η κάλυψη”Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης

Η άποψη πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης λειτουργεί με εντολή του πρωθυπουργού μετά τις αποκαλύψεις για μπόνους 16 εκατ. ευρώ τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Έντονη δυσαρέσκεια και πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα οι αποκαλύψεις γύρω από τις απολαβές του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗΓιώργου Στάσση, με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αναναφέρεται στο μπόνους ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ που “μοίρασε στον εαυτό του και σε γαλάζια golden boys, την ώρα που οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς“.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, “ο κ. Στάσσης προφανώς δεν βγαίνει με 360.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 1.000 ευρώ τη μέρα (σε αντίθεση με τα 60.000 του προκατόχου του επί ΣΥΡΙΖΑ) και για αυτό, όπως αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Δημοκρατία, αποφάσισε να δώσει επιπρόσθετο μπόνους στον εαυτό του και τα υπόλοιπα γαλάζια golden boys του κ. Μητσοτάκη, 1.856.000 μετοχές της ΔΕΗ, αξίας άνω των 16.000.000 ευρώ.

Αυτά, την ώρα που οι πολίτες δεν μπορούν όχι απλά να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αλλά ούτε να αγοράσουν τα απαραίτητα για να βγάλουν το μήνα. Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Μητσοτάκης κόπτεται να ανέβει η μετοχή της ΔΕΗ ενώ πνίγονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Όπως επίσης και ποιοι ακριβώς είναι οι «τζαμπατζήδες» που κατήγγειλε ο κ. Οικονόμου.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα: Εάν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίσει να καλύπτει το πλιάτσικο του εκλεκτού του και δεν τον αποπέμψει, ακυρώνοντας φυσικά και το μπόνους, σημαίνει ότι ο κ. Στάσσης λειτουργεί απλά ως μπροστινός με δική του εντολή, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.