Το ξεχωριστό ντουέτο της Νατάσας Μποφίλιου με τον πατέρα της ερμηνεύοντας Μίκη θεοδωράκη – Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά για τον Παύλο και τη Μάγδα Φύσσα

Σημαντική στιγμή  στο πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ, το ντουέτο της Νατάσας Μποφίλιου  με τον πατέρα της και ψυχή του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη», όπου ερμήνευσαν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και με μια  δυναμική  ερμηνεία, ολοκλήρωσε την Παρασκευή το βράδυ το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» η Νατάσσα Μποφίλιου.

Δήλωσε συγκινημένη για την παρουσία της και σε αυτό το Φεστιβάλ, ενώ με τα γνωστά αγαπημένα της τραγούδια, παλαιότερα αλλά και αυτά που περιλαμβάνονται στον τελευταίο δίσκο της «Η εποχή του θερισμού» ταξίδεψε τους επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο.

Σημαντική στιγμή , το ντουέτο με τον πατέρα της και ψυχή του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη», όπου ερμήνευσαν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις γυναίκες που δολοφονήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας την ανάγκη «να διαλύσουμε αυτή τη σάπια κοινωνία», εισπράττοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά για τον Παύλο και τη Μάγδα Φύσσα – «Βασίλεψες αστέρι μου» (Θεοδωράκης-Ρίτσος)

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά για τον Παύλο και τη Μάγδα Φύσσα το «Βασίλεψες αστέρι μου» (Θεοδωράκης-Ρίτσος)

Από τη διαδικτυακή συναυλία «Τραγουδάμε για τον Παύλο 18/9/2020»