Τι συνέβη τελικά στη συναυλία του Μάλαμα με το πανό «Βιαστής Είναι»: Το βίντεο απάντηση

«Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ», τονίζει στο βίντεο ο Σωκράτης Μάλαμας

Αν και συνήθως απασχολεί τη κοινή γνώμη για πιο «ευχάριστους» λόγους, από το πρωί σήμερα το όνομα του Σωκράτη Μάλαμα ακούγεται συνοδευόμενο από αρνητικά σχόλια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης εδώ και πολλές ώρες γιατί διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που φυσικά αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πριν λίγη ώρα ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, δίνοντας τη δική του απάντηση – εξήγηση στα όσα συνέβησαν.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι.

Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», αυτά δήλωσε στη συναυλία του ο τραγουδοποιός.

Σημειώνεται πως στην πρόσφατη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα  στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, πολίτες σήκωσαν το επίμαχο πανό στο οποίο αναγράφεται «Βιαστής είναι».