Τι να δούμε από σήμερα

svg%3E

Ο συλλέκτης, του Μαρκ Χήλυ

Η παράσταση «Ο συλλέκτης», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς, ανεβαίνει στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν και διασκευή Μαρκ Χήλυ, σε μια παράσταση μ’ έντονο το στοιχείο του ψυχολογικού θρίλερ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Αργύρης Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού.
Παρασκευή 10/7, 21:30
14 ευρώ (κανονικό) & 10 (μειωμένο)
Θέατρο Αθηνά, Δεριγνύ 10

Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, της Αργυρώς Χιώτη

Αργυρώ Χιώτη: «Δύσκολα συναντώ γραφές που με εμπνέουν» - Theater Mag

Η Αργυρώ Χιώτη (Vasistas) σε συνεργασία με το Bios, επιμελείται μια συνάντηση καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής οι οποίοι θα συνδιαλλαγούν με το ανάγνωσμα του «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ. Η performance θα λάβει χώρα στο Ρομάντσο, έως τις 12 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη.
Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00
12 ευρώ για δύο περφόρμανς την ημέρα (διάρκειας 20 λεπτών η καθεμία)
Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

svg%3E

Αρκάς, η ζωή μετά στο Θέατρο Χυτήριο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης» και «Χαμηλές Πτήσεις», στην open air σκηνή του Θεάτρου Χυτήριο.
Παρασκευή 10/7, 21:00
12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44