Την…κολοκυθιά παίζουν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ! Αλληλοκαρφώνονται για τις διαρροές στην ψηφοφορία για Παππά – “Παρά τις μαλ…ες που κάνετε”! “Κάγκελο” άφησε επιχειρηματίας μεγαλοϋπουργό

Έντονη αμηχανία προκάλεσε στη συμμαχία Νέας Δημοκρατίας – Κινήματος Αλλαγής το αποτέλεσμα της μυστικής ονομαστικής ψηφοφορίας επί του πορίσματος της Προανακριτικής0φιάσκο για το Νίκο Παππά εξαιρίας των δύο διαρροών.

Με τους βουλευτές ΝΔ (158) και ΚΙΝΑΛ (22) να είναι συνολικά 180, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποκάλυψε ότι ένας βουλευτής από ένα από τα δύο κόμματα ψήφισε κατά της παραπομπής του και άλλος ένας ψήφισε άκρυο.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πηγές από τη ΝΔ “κάρφωναν” το ΚΙΝΑΛ λέγοντας “αναζητήστε άλλου διαρροές”.

Στο ΚΙΝΑΛ, από την άλλη πλευρά, δείχνουν τη ΝΔ για τις δύο ψήφους μείον, λέγοντας “για διαρροές κοιτάξτε προς την καραμανλική πτέρυγα” και προσθέτοντας ότι “ο κ.Τσίπρας άλλωστε έπλεξε σήμερα το εγκώμιο του κ Καραμανλή”.

 

“Παρά τις μαλ…ες που κάνετε”! “Κάγκελο” άφησε επιχειρηματίας μεγαλοϋπουργό – Το τηλεφώνημα που περιγράφει ο ΑντώναροςΤο Μέγαρο Μαξίμου υιοθέτησε για πρώτη φορά αδέσποτο σκύλο (φωτό)

Στο πνεύμα όσων αποκάλυπτε χθες το thefaq για επιχειρηματίες που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέον είναι όχι απλά απογοητευμένοι αλλά και εξοργισμένοι μαζί του, είναι ανάρτηση που έκανε σήμερα ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για τηλεφώνημα μεταξύ μεγαλοϋπουργού και “πετυχημένου επιχειρηματία” που άφησε, όπως λέει “κάγκελο” τον υπουργό αφού έκανε λόγο για “μαλ..ίες” που κάνει η κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε:

“Μεγαλοϋπουργός τηλεφωνεί σε πετυχημένο επιχειρηματία: “Θέλω να υποχρεώσεις τους υπαλλήλους σου να εμβολιαστούν.” Απάντηση: “Αυτό δε γίνεται.” “Μα μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα.” Τον κόβει ο επιχειρηματίας: “Η χώρα σώζεται γιατί κάποιοι σαν κι εμένα κρατάμε εδώ τις επιχειρήσεις μας παρά τις μαλ….ες που κάνετε.” Κάγκελο ο υπουργός”.