Τα ραβασάκια και οι κρίσεις στην Αστυνομία – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ρίχνει “πόρτα” στον Μηταράκη! “Μην περιμένει”

αστυνομία

Ένας κακός χαμός έγινε με τις κρίσεις των υποστρατήγων στην Αστυνομία. Τα ραβασάκια από το Μαξίμου έφεραν, λένε οι πληροφορίες, σε πολύ δύσκολη θέση τον Μιχάλης Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη. Προσπαθούσαν και δεν κατάφερναν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα.

Αλλά δεν ήταν μόνο το Μαξίμου που έστειλε ραβασάκια. Εστειλε και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατάφερε να διατηρήσει στη θέση τους τρεις ταξιάρχους εκ Μεσσηνίας ορμόμενους.

Κατά τα λοιπά αν ρωτήσετε θα σας απαντήσουν πως όλα έγιναν αξιοκρατικά. Ασφαλώς, αφού υπερίσχυσε η αξιοκρατία του ραβασακίου…

 

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ρίχνει “πόρτα” στον Μηταράκη! “Μην περιμένει”

«Ας μην περιμένει αδίκως» διεμήνυσε πριν από λίγο στον υπουργό Mετανάστευσης και Aσύλου Νότη Μηταράκη, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ματαιώνοντας έτσι τη συνάντησή του και των άλλων αυτοδιοικητικών του Β. 

Ο περιφερειάρχης υποστηρίζει ότι η συμφωνία υπήρξε ώστε οι δύο πλευρές να επιστρέψουν σε διαπραγμάτευση σε μηδενική βάση για τις δομές στα νησιά. Ενώ το υπουργείο υποστηρίζει ότι η συνάντηση, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, επρόκειτο να γίνει προκειμένου οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης να υποδείξουν θέσεις για αυτές τοις δομές με τις οποίες συμφωνούν.

Ο κ. Μουτζούρης στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Την Δευτέρα το πρωί συμφωνήθηκε σε δημόσια εκπομπή να “ παγώσουν” τα μέτρα επιτάξεως εκτάσεων και νομοθετικού περιεχομένου έως την επόμενη εβδομάδα και να ξαναγίνει διάλογος από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Τώρα το υπουργείο ισχυρίζεται, ότι το μόνο που αναμένει είναι “ υπόδειξη θέσεων για τις νέες δομές”. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ. Πρόκειται για εν συνεχεία αλλαγή στάσεως της.

Ας μην περιμένει αδίκως!».