Τέλος το θέμα Μορέιρα για την ΑΕΚ * Έτσι θα τιμήσει ο ΕΣΑΚΕ τον Δημήτρη Καρβέλα και τον Στράτο Κωσταλά * ΚΑΕ ΑΕΚ: Μεταφέρεται στην Σερβία ο Στέφαν Γέλοβατς

Μορέιρα

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ ΑΕΚ και του Γιανίκ Μορέιρα ανήκει στο παρελθόν, καθώς ο παίκτης παραιτήθηκε από την καταγγελία του.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε στο διοικητικό συμβούλιο . του ΕΣΑΚΕ ένα e-mail του Γιανίκ Μορέιρα, με το οποίο ο νυν παίκτης του Περιστερίου γνωστοποιεί ότι έχει πληρωθεί και ότι παραιτείται από την καταγγελία του. Αυτό σημαίνει ότι το δεν υπάρχει πλέον θέμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ κινδύνευε με ποινή αφαίρεσης βαθμών και αυτό γιατί ο Μορέιρα είχε στείλει επιστολή στον ΕΣΑΚΕ με την οποία εξηγούσε ότι δεν είχε καταβληθεί η οφειλή προς το πρόσωπό του. Μάλιστα η καταγγελία του παίκτη για τις οφειλές της ΑΕΚ είχε οδηγηθεί και στον Αθλητικό Δικαστή ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να διευθετήσουν την οφειλή τους και το θέμα να θεωρηθεί λήξαν.

 

Έτσι θα τιμήσει ο ΕΣΑΚΕ τον Δημήτρη Καρβέλα και τον Στράτο Κωσταλά

Καρβέλας, Κωσταλάς

Τη μνήμη δύο ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο μπάσκετ και το υπηρέτησαν πιστά για χρόνια θα τιμήσει ο ΕΣΑΚΕ. Όπως έγινε γνωστό, πριν τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τις απώλειες του Δημήτρη Καρβέλα και του Στράτου Κωσταλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Δημήτρη Καρβέλα, Στράτου Κωσταλά ο χαμός των οποίων σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του μπάσκετ».

 

ΚΑΕ ΑΕΚ: Μεταφέρεται στην Σερβία ο Στέφαν ΓέλοβατςΣτέφαν Γέλoβάτς

Με μία ανάρτησή της στα social media, η ΚΑΕ AEK ενημέρωσε τους οπαδούς της, αλλά και όλο τον κόσμο, ότι ο Στέφαν Γέλοβατς θα μεταφερθεί στη Σερβία.

Ο Σέρβος σέντερ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από σχεδόν ένα μήνα (στις 14 Νοεμβρίου), αλλά πλέον, με επιθυμία των δικών του ανθρώπων, θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

“Η ΚΑΕ ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει, ότι ο αθλητής μας Στέφαν Γέλοβατς, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται στην πατρίδα του”, αναφέρει η σχετική ανάρτηση της Ένωσης.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*