ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση εκμεταλλεύετην απώλεια του Μίκη – Στέλιο είσαι τράπερ; Ακόμα και ψηφοφόροι της ΝΔ κράζουν τον Πέτσα για το Tweet

Νάσος Ηλιόπουλος

  • Σφοδρή ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, στη δήλωση του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή:

«Την ημέρα που ο Ελληνισμός θρηνεί τον Μίκη Θεοδωράκη -έναν άνθρωπο που με τη ζωή, τις υπερβάσεις και την στάση του υπηρέτησε την εθνική ενότητα κι ομοψυχία- ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε ένα ακόμη ντελίριο ψεμάτων, διχαστικών μηνυμάτων και άθλιων προσωπικών επιθέσεων.

Προφανώς, είχε ετοιμάσει την ομιλία του πριν ανακοινωθεί η απώλεια του μεγάλου Έλληνα. Το γεγονός όμως ότι επέλεξε να την εκφωνήσει αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πόσο κατώτερος είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου. Ειδικά τη σημερινή ημέρα, η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του. Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος. Και το κυριότερο εκτός εποχής».

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο μήκος κύματος με τον Γιάννη Οικονόμου κινήθηκε στη ομιλία του στη Βουλή και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Απαντώντας, ο Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, επέκρινε την κυβέρνηση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση έκρινε σήμερα ότι η απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης»

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έκρινε σήμερα ότι η απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, προκειμένου να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

»Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Το μόνο που τους αξίζει είναι η χλεύη».

 

Στέλιο είσαι τράπερ;

Πάρτι στο Twitter γίνεται τις τελευταίες ώρες με αφορμή το συλλυπητήριο μήνυμα του Στέλιου Πέτσα για τον θάνατο του τράπερ Mad Clip.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών έγραψε σχετικά: «Σκοτεινό σαν το σκοτάδι» τούτο το ξημέρωμα για εκατομμύρια fans του Mad Clip. Έφυγε βιαστικά. Θα ζει όμως για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του. R.I.P.»

Κάτω απ’ την ανάρτηση έχουν πέσει «βροχή» τα σχόλια, με εκατοντάδες χρήστες του Twitter να τρολάρουν τον υπουργό για τα μουσικά του γούστα, ακόμα και να τον κατηγορούν ότι επιχειρεί αν καπηλευτεί τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου για μερικά ψηφαλάκια της νεολαίας.

 

Κάποιοι μάλιστα ποστάρουν τους στοίχους που όπως φαίνεται θα λείψουν στον Στ. Πέτσα.

 

Και βέβαια κάποιοι δεν χάνουν την ευκαιρία να αναρωτηθούν….