ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: “Αναδίπλωση επικών διαστάσεων. Λες και απευθύνεται σε παιδάκια” – Τσίπρας για Μπεκατώρου: “Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο”

Τσίπρας και Μητσοτάκης στην Ολομέλεια

“Οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της”, ανέφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την αναβολή αύξησης του προστίμου στα 500 ευρώ.

Την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αυξήσει το πρόστιμο στα 500 ευρώ και σύντομα να αναθεωρήσει, αναβάλλοντας την αρχική του απόφαση και διατηρώντας το στο αρχικό του ύψος (300) σχολίασαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από την Αξιωματική Αντιπολίτευση “ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία: Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα”.

Μάλιστα, στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν την αλλαγή απόφασης του πρωθυπουργού “αναδίπλωση επικών διαστάσεων”, θεωρώντας πως “απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου”.

Μάλιστα, πηγές της αντιπολίτευσης σχολίαζαν σκωπτικά πως “το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της!”.

Τσίπρας για Μπεκατώρου: “Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο”

Ο Αλέξης Τσίπρας

“Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο. Σπάμε τη σιωπή”. Το μήνυμα στήριξης του Αλέξη Τσίπρα στη Σοφία Μπεκατώρου.

Την αμέριξη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε δημόσια για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε στο παρελθόν, θέλησε να εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του Instagram.

Σε insta story ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε όλα τα θύματα έμφυλης βίας να “σπάσουν τη σιωπή”.

“Η έμφυλη βία έχει τα θεμέλιά της στην αντιστροφή της ευθύνης και στη σιωπή του θύματος. Η γυναίκα από θύμα, μετατρέπεται σε κατηγορούμενη. Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο. Σπάμε τη σιωπή“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιώντας μάλιστα και το hashtag #ΣΟΦΙΑΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ.

Τσίπρας για Μπεκατώρου: