Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Δείτε την ομιλία του Αλ. Τσίπρα

Ξεκινούν σε λίγη ώρα, σήμερα Σάββατο 23/10, οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα – Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από το left.gr

Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 23/10 η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Ξενοδοχείο Wyndham (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο) .

Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουνσε λίγη ώρα με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από το left.gr:

Τρίμηνη καμπάνια και Συνέδριο τον Φεβρουάριο

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου είχε προτείνει τη διεξαγωγή του 3ου συνεδρίου μετά από τρίμηνη καμπάνια και πολιτική και οικονομική εξόρμηση με εγγραφή νέων μελών και προγραμματικές περιφερειακές συνδιασκέψεις ανοιχτές στις τοπικές κοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας εισηγήθηκε :

1. Τρίμηνη εξόρμηση και πολιτική καμπάνια εγγραφής νέων μελών, καθώς και διεξαγωγή περιφερειακών συνδιασκέψεων, ανοιχτών στην κοινωνία, σε όλες τις περιφέρειες, με στόχο την εξειδίκευση των προγραμματικών μας θέσεων για κάθε περιφέρεια.

2. Σύγκληση της Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης το Σάββατο 23/10, προκειμένου να αποφασίσει τη σύγκληση του 3ου Συνεδρίου καθώς και τη συγκρότηση:

– Της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

– Της Επιτροπής Απόφασης

– Της Επιτροπής Καταστατικού

Ως προς το χρονοδιάγραμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρότεινε:

– Η εξόρμηση για εγγραφή νέων μελών να ξεκινήσει άμεσα και οι λίστες των μελών που θα λάβουν μέρος στην εκλογή συνέδρων να κλείσουν στις Οργανώσεις Μελών και στον isyriza, στις 15 Ιανουαρίου 2022.

– Από τις 10 ως τις 14 Φεβρουαρίου να γίνουν οι εκλογές στις ΟΜ των αντιπροσώπων του 3ου Συνεδρίου.

– Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.