Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ — ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για την ακρίβεια του ηλεκτρικού ρεύματος

Την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγκαλεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας εν όψει της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού στη Βουλή

Η συνεδρίαση θα γίνει διαδικτυακά και θα επικεντρωθεί στην επικείμενη συζήτηση για τον προϋπολογισμό καθώς αυτή σχετίζεται άμεσα με μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας που έχει θίξει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προηγούμενο διάστημα.

Σε μια περίοδο που η ακρίβεια σαρώνει την ενέργεια και όλα τα βασικά αγαθά, που η πανδημία επανακάμπτει θέτοντας επί τάπητος σοβαρά θέματα για τη χρηματοδότηση του εθνικού συστήματος υγείας, που οι προεκλογικές υποσχέσεις για αυξήσεις και ρυθμό ανάπτυξης έχουν καταπέσει με θόρυβο, ο προϋπολογισμός του 2022 θα αποτελέσει αφορμή για μια συνολική πολιτική αντιπαράθεση των δυο σχεδίων για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 2022 ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει, εργαζόμενους, νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις η κυβέρνηση κόβει 820 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό για την Υγεία, μειώνει επίσης κατά 1,7 δισ. τις κοινωνικές δαπάνες για πρόνοια, στήριξη των ανέργων και παροχές υγείας, δεν προβλέπει ούτε ένα μέτρο προστασίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις ανατιμήσεις, μετατρέπει την ακρίβεια σε ευκαιρία για αύξηση των φορολογικών εσόδων (3,5 δισ αύξηση φόρων εκ των οποίων τα 2,3 δισ. έμμεσοι) και αφαιρεί από την πραγματική οικονομία 12,3 δισ. ευρώ κόβοντας όλα τα μέτρα στήριξης σε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για την ακρίβεια του ηλεκτρικού ρεύματος

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για την ακρίβεια του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει το θέμα της ακρίβειας στο ρεύμα με νέο ιντερνετικό σποτ.

Νέο σποτ το οποίο έχει θέμα την ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα που ταλαιπωρεί τους πολίτες δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σποτ ένας πολίτης παραλαμβάνει το λογαριασμό της ΔΕΗ ο οποίος είναι υπέρογκος και δείχνει σοκαρισμένος. Το κεντρικό σύνθημα είναι “κάντους off”.

Tο σποτ ανέβασε στα social media, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.