Συναγερμός σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά: Tουλάχιστον 70 κρούσματα – Θήβα: Φωτιά σε δομή προσφύγων. Νεκρό 7χρονο αγόρι

Δέκα ασθενείς διακομίστηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς

Συναγερμός σήμανε σε ιδιωτική κλινικήτου Πειραιά, όπου σύμφωνα με το Open, δεκάδες κρούσματα έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πρόκειται για τουλάχιστον 70 κρούσματα ενώ υπάρχει συρροή κρουσμάτων από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταβεί εκεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Περίπου 10 ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία αναφοράς.

 

Θήβα: Φωτιά σε δομή προσφύγων – Νεκρό 7χρονο αγόριΘήβα: Φωτιά σε δομή προσφύγων – Νεκρό 7χρονο αγόρι

Πρόκειται για παιδί επταμελούς οικογένειας

Νεκρό είναι, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το επτάχρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από φλεγόμενο κτίριο σε δομή φιλοξενίας, στη θέση Χαραϊντίνι της Θήβας.

Πρόκειται για παιδί επταμελούς οικογένειας, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πυρκαγιά ξέσπασε τις βραδινές ώρες της Τρίτης στη δομή, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν άμεσα στο σημείο, αρχικά απωθήθηκαν από διαμένοντες. Στη συνέχεια, και με την παρέμβαση της ΕΛΑΣ ξεκίνησαν να επιχειρούν.

Η πυρκαγιά έχει πλέον κατασβεστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*