Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη – Γεννηματά: Πληρώνουμε τους βιαστικούς χειρισμούς της κυβέρνησης

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα είναι υπερήφανη»

Συγχαρητήρια στον Έλληνα διεθνή που για δεύτερη φορά αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο NBA δίνει με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική περίοδο του NBA.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Δύο στη σειρά! Συγχαρητήρια στον @ Giannis_An34 που κέρδισε δύο συνεχόμενες χρονιές το βραβείο NBA MVP – ένα καταπληκτικό επίτευγμα. Είναι μια πραγματική έμπνευση μέσα και έξω από το γήπεδο. Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη”.

 

Γεννηματά: Πληρώνουμε τους βιαστικούς χειρισμούς της κυβέρνησης

Γεννηματά: Πληρώνουμε τους βιαστικούς χειρισμούς της κυβέρνησης

Έντονη κριτική στπον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την πανδημία ασκεί η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Να μην ωραιοποιεί την δύσκολη κατάσταση στη πανδημία κάλεσε τον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά και τον επέκρινε πως με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και την έλλειψη σχεδίου χειροτέρεψε η κατάσταση.

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι οι νέοι περιορισμοί που εξήγγειλε σήμερα η κυβέρνηση και οι ψίθυροι για νέο lockdown, «ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η κατάσταση με την πανδημία, σας έχει ξεφύγει στη δεύτερη φάση. Πληρώνουμε την αδράνεια, τα συνεχή λάθη και τις παλινωδίες της κυβέρνησής σας όλο το καλοκαίρι. Πληρώνουμε τη χαλαρότητα που σηματοδοτήσατε, το άνευ όρων άνοιγμα της χώρας και την ελλιπή και επιλεκτική από σας εφαρμογή των μέτρων».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη στήριξη του ΕΣΥ, την αύξηση των ΜΕΘ, την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού, τη δημιουργία κινητών μονάδων της ΠΦΥ και τόνισε πως «πληρώνουμε το συνωστισμό που συνεχίζεται και μεγαλώνει στις συγκοινωνίες. Πληρώνουμε το συνωστισμό των μαθητών στα σχολεία, ρίξατε όλο το βάρος στις μάσκες και εκεί φιάσκο».

«Αφήστε την ωραιοποίηση και τα ευχολόγια, η πραγματικότητα είναι δύσκολη και έχετε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό. Κάθε νέος περιορισμός κοστίζει πολύ στην κοινωνία, στην οικονομία και κυρίως στους πιο αδύναμους» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Τελικά, στις πλάτες του κάθε πολίτη, για να προστατεύσει την υγεία του και τη ζωή του, πέφτουν και αυτά που δεν είναι ικανή να εξασφαλίσει και να εγγυηθεί, η κυβέρνησή σας», αναφέρει η κ.Γεννηματά.