Συγκλονιστικό βίντεο: Όλο το 2020 μέσα σε τέσσερα λεπτά – Πούτιν: Ισοβίως στην πολιτική σκηνή της χώρας. Τι προβλέπει ο νόμος που υπέγραψε

Για τον Ελβετό Cee-Roo, τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για να χωρέσει έναν ολόκληρο συγκλονιστικό χρόνο που σίγουρα θα μείνει σίγουρα αξέχαστος.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνονται γεγονότα που συντάραξαν τον πλανήτη. Εκτός φυσικά από την πανδημία που άλλαξε τις ζωές όλων, συμπεριλαμβάνει γεγονόταν όπως οι αμερικανικές εκλογές, η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, τους έρημους δρόμους, τις μάχες στα νοσοκομεία, την απόγνωση γιατρών και νοσηλευτών κι άλλα πολλά.

Ήδη το βίντεο έχει γίνει viral.

 

Πούτιν: Ισοβίως στην πολιτική σκηνή της χώρας – Τι προβλέπει ο νόμος που υπέγραψε

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα νόμο, που επιτρέπει στους πρώην προέδρους της χώρας να γίνουν ισόβιοι γερουσιαστές στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) όταν λήξει η θητεία τους στο Κρεμλίνο.

Ο νόμος επιφέρει σαρωτικές αλλαγές και στο πολιτικό σύστημα της Ρωσίας τις οποίες πρότεινε ο πρόεδρος Πούτιν φέτος, οι οποίες μεταξύ άλλων του επιτρέπουν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία για δύο επιπλέον εξαετείς θητείες, μετά την λήξη της θητείας του το 2024.

Στις αλλαγές αυτές εξετάζονται τα ενδεχόμενα σχετικά με το τι θα αποφασίσει να κάνει ο Πούτιν μετά το τέλος της τρέχουσας προεδρικής του θητείας, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη γενικά. Να θέσει δηλαδή εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία ή να γίνει ισόβιος γερουσιαστής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*