Στόμα-χωματερή και «ανθρώπινα σκουπίδια»… Τάσος Τσακίρογλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιχείρηση - «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνμίας στα Εξάρχεια Στόμα – χωματερή και «ανθρώπινα σκουπίδια»Επιχείρηση – «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνμίας στα Εξάρχεια 

Ασυγκράτητος ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος, λίγο μετά τον νέο «Ξένιο Δία» στα Εξάρχεια, με στόχο πρόσφυγες και μετανάστες με μικρά παιδιά, πήρε φόρα στον Σκάι, δηλώνοντας: «Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια».

Μετά την «κομψή» προσπάθεια των δημοσιογράφων να σώσουν το ολίσθημα, εκείνος επέμεινε, προσθέτοντας ότι οι πρόσφυγες αποτελούν μία «σκόνη ενοχλητικού χαρακτήρα». Και το τερμάτισε, λέγοντας ότι τις υπόλοιπες καταλήψεις «τις έχουν σκληροί ποινικοί, τις έχουν ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι».

Σταύρος Μπαλάσκας

Τώρα που επανήλθε στην εξουσία μια κυβέρνηση κατασταλτικής και ρατσιστικής κανονικότητας κάποιοι αισθάνονται απελευθερωμένοι να εκφράζουν τον εαυτό τους και τις (ακροδεξιές) απόψεις τους.

Δεν δίνω συνέχεια, λέω μόνο «θου φυλακήν το στόματί μου»!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο Τάσος Τσακίρογλου

‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >