Στροφή στη Φενέρ για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ * Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Ρεάλ * Ιστορικά ρεκόρ για Άρη στον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Στροφή στη Φενέρ για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: Δύο ώρες βίντεο πριν την προπόνηση

 Δύο ώρες βίντεο πριν την προπόνηση

Στροφή στο ματς με την Φενέρ για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μία μέρα μετά την ήττα από τον Άρη.

Μάλιστα, πριν από την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας του αγώνα με την τούρκικη ομάδα (2η αγωνιστική της Euroleague), ο Πρίφτης και το επιτελείο του έδειξαν δύο ώρες βίντεο στους παίκτες, με τα λάθη που έγιναν στην έδρα του Άρη.

Πλέον, οι “πράσινοι” θέλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα.

 

ΒΙΝΤΕΟ: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Ρεάλ – Η παρακάμερα από την επιστροφή στη Basket LeagueΒΙΝΤΕΟ: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Ρεάλ - Η παρακάμερα από την επιστροφή στη Basket League

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τίθενται σήμερα ηλεκτρονικά κι από την Τρίτη και στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (8/10, 21:00) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Η εντυπωσιακή εκκίνηση των Πειραιωτών στη σεζόν, αλλά και το μεγάλο όνομα του αντιπάλου αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για το ΣΕΦ που εκτιμάται πως θα πιάσει τον ανώτερο αριθμό επιτρεπόμενης παρουσίας θεατών (8.000).

Η σχετική ανακοίνωση:

“H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την REAL MADRID της Παρασκευής 08/10/2021 με ώρα έναρξης 21:00, η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:

Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Δευτέρα 04/10/2021 και ώρα 14:00.
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007.

Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Τρίτη 05/10/2021, Τετάρτη 06/10/2021, Πέμπτη 07/10/2021 από τις 10:00 – 18:00 και τέλος την Παρασκευή 08/10/2021 από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν επίσης, τις ίδιες ημέρες και ώρες, για την παραλαβή των διαρκείας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με είσοδο από τη θύρα VIP, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους πριν την έναρξη του αγώνα έξω από την συγκεκριμένη θύρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 70€, 150€ και 200€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

Για τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ενημερώνουμε ότι οι αγορές θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Τετάρτη 06/10/2021. Πέμπτη 07/10/2021 και Παρασκευή 08/10/2021 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Η Βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) στους ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος ΔΕΝ έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, ΔΕΝ θα του επιτρέπεται η είσοδος στις εγκαταστάσεις με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.

Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 19:00.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο το αργότερο έως στις 20:00, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Μετά το τέλος τους αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού όπως επίσης και τα ανάλογα τεστ. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ

Για τον αγώνα με την REAL MADRID παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Πέμπτη 07/10/2021 και ώρα 18:00 στο email fansdpt@olympiacosbc.gr ή στα τηλέφωνα 2104527600/2104527474 για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και προϋπόθεση αποτελεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για τους συνοδούς των ΑΜΕΑ.

Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet(www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060″.

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες την ΑΕΚ με 103-78 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, όπου και επέστρεψε κι η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ετοίμασε ένα σπέσιαλ βίντεο με στιγμιότυπα του ντέρμπι.

Δείτε το:

 

 

Basket League: Ιστορικά ρεκόρ για Άρη στον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Basket League: Ιστορικά ρεκόρ για Άρη στον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Ο Άρης με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο (57-26 επί μέρους σκορ) ανέτρεψε το -19 και έφτασε σε θρίαμβο 81-71 επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την 1η αγωνιστική της Basket League. Παράλληλα, σημείωσε μια σειρά από μεγάλα ρεκόρ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του «αυτοκράτορα» επί των πράσινων μετά από 14 χρόνια στην κανονική περίοδο, αλλά και η πρώτη με διψήφια διαφορά μετά από 30 χρόνια. Η τελευταία νίκη των κίτρινων με 10+ πόντους ήταν για τη σεζόν 1991/92 στο «Αλεξάνδρειο» με 100-81.

Παράλληλα, ο Ολιβιέ Χάνλαν με τους 35 πόντους που πέτυχε σημείωσε την καλύτερη επίδοση παίκτη του Άρη τα τελευταία 17,5 χρόνια. Η τελευταία φορά που κάποιος παίκτης του Άρη είχε 35 ή περισσότερους πόντους ήταν στις 5 Μαΐου 2004, όταν ο Τόμπι Μπέιλι σημείωσε 37 για τα playoffs κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι 35 πόντοι του Καναδού γκαρντ είναι μία από τις οχτώ κορυφαίες επιδόσεις στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (από το 1992/93). Στο 35+ έφτασαν μόνο οι Τόνι Ουάιτ, Ουίλ Σόλομον, Χάρολντ Έλις, Σον Χίγκινς, Τόμπι Μπέιλι και Τζό Αρλάουκας.

Επίσης, οι 35 πόντοι του αποτελούν νέο ρεκόρ στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη Basket League. Από το 1992-93 και στους 71 προηγούμενους αγώνες, κορυφαία επίδοση ήταν εκείνη των 33 πόντων που σημείωσε ως παίκτης των πράσινων ο Νίκος Γκάλης στο ματς της σεζόν 1993-94 στην Αθήνα (102-86). Η μεγαλύτερη επίδοση πόντων από παίκτη του Άρη ήταν εκείνη των 30 του Ζντράβκο Ραντούλοβιτς στο ματς που είχε γίνει στο Ιβανώφειο για τη σεζόν 1993-94.

Παράλληλα, οι 35 πόντοι αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Καναδό στη Basket League, αφού στις προηγούμενες 42 εμφανίσεις του στην κατηγορία δεν ξεπέρασε τους 26 (Ηρακλής-Μεσολόγγι για τη 17η αγωνιστική).

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*