Στην οδό Φρυνίχου: Μια μουσική παράσταση από την Λίνα Νικολακοπούλου με την ατμόσφαιρα των μπουάτ

Το Θέατρο Τέχνης “Κάρολος Κουν” παρουσιάζει την μουσική παράσταση “Στην οδό Φρυνίχου” σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.

Σε αυτό το μικρό και ζεστό θέατρο της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα, του Θεάτρου Τέχνης, οι Δευτέρες και οι Τρίτες του Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσουν στη σκηνή του μιαν άλλη τέχνη, την τέχνη του τραγουδιού, μεταφέροντας μας στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των μπουάτ που ήξερε όσο κανένας άλλος χώρος να αναδείξει την ομορφιά των τραγουδιών.

Στην οδό Φρυνίχου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, θα ξεδιπλώσουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Μικρά κείμενα, μικρά ποιήματα, μικρές παύσεις θα διανθίζουν τη μουσική διήγηση δίνοντας πολύτιμη ανάσα στη στενεμένη μας ζωή.

Η συνεργασία του Θοδωρή Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές και σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την εμβληματική δισκογραφική σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani, που έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδούν πως «Είναι Όμορφη η Ζωή».

Από: 15/11/2021

Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00

Θέατρο Τέχνης “Κάρολος Κουν”, Φρυνίχου 14, Πλάκα

Eισιτήρια:

15 ευρώ κανονικό | 12 ευρώ μειωμένο

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ: 21 0322 2464 | theatro-technis.gr