Σταυρούπολη: Νέα φασιστική επίθεση εναντίον φοιτητών στη Σταυρούπολη, υπό το βλέμμα των ΜΑΤ

Σταυρούπολη: Νέα φασιστική επίθεση εναντίον φοιτητών στη Σταυρούπολη, υπό το βλέμμα των ΜΑΤ

Επανάληψη της τραμπούκικης επίθεσης φασιστών εναντίον φοιτητών έξω από το 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης είχαμε και το πρωί της Τετάρτης, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: Η οργανωμένη ομάδα των τραμπούκων βγήκε πάλι μέσα από το σχολείο και επιτέθηκε σε φοιτητές και γονείς που πραγματοποιούσαν μαζική εξόρμηση καλώντας στην απογευματινή συγκέντρωση στις 6.30 μμ στη Πλατεία Τερψιθέας.

Η ομάδα των φασιστοειδών πέταξε μολότοφ και πέτρες στους φοιτητές, με υβριστικά συνθήματα, με τα ΜΑΤ, όπως καταγγέλουν οι συγκεντρωμένοι, να ρίχνουν χημικά στους φοιτητές, αντί να εμποδίσουν τους επιτιθέμενους.

Στη συνέχεια η ομάδα των φασιστών μπήκε πάλι στο σχολείο, από όπου συνέχισε να πετάει μολότοφ και αντικείμενα.

«Οι διευθυντές είναι άφαντοι, η προϊσταμένη είναι άφαντη, η υπουργός πήρε τηλέφωνο και ο Περιφερειακός διευθυντής είναι στο γραφείο του. Οι εργαζόμενοι και οι μαθητές είναι έρμαια μιας περιθωριακής οπλισμένης ομάδας. Κι έχουμε την αστυνομία να χτυπάει εκλεγμένους φορείς του κινήματος. Να χτυπάει την ομοσπονδία γονέων και τις ΕΛΜΕ», δήλωσε η Σίσσυ Πολυκάρπου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της 5ης ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*