Στίβος: Ντεμπούτο για τέσσερις σήμερα Σάββατο (16/1) σε μίτινγκ στη Σόφια * «Δίπλα» στην Μπεκατώρου και οι Έλληνες Ολυμπιονίκες

Στίβος: Ντεμπούτο για τέσσερις το Σάββατο (16/1) σε μίτινγκ στη Σόφια

Στη Βουλγαρία βρίσκονται από σήμερα τέσσερις αθλητές και αθλήτριες μας, προκειμένου το Σάββατο (16/1) να κάνουν τον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν.

Η Μαρία Γάτου, ο Χρήστος Κοτίτσας, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Χρήστος Παπούλιας θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση, στο μίτινγκ, που θα γίνει στη Σόφια. Η Μαρία Γάτου και ο Θοδωρής Βροντινός θα συμμετάσχουν στα 60 μ. με στόχο να κυνηγήσουν από νωρίς να γρήγορες κούρσες και επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους. Αμφότεροι μπορούν να σκέφτονται ακόμη και τα όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, με αυτό των ανδρών να έχει οριστεί στα 6.77 και των γυναικών στα 7.40.

Στα 800 μ. θα πάρει θέση εκκίνησης ο Χρήστος Κοτίτσας, ο οποίος ευελπιστεί στη διάρκεια της σεζόν να δει χρόνους καλύτερες από το ρεκόρ του στον κλειστό, ο οποίο είναι 1.49.35 από τον χειμώνα του 2019 και γιατί όχι κάτω από το 1.49.00, επίδοση που θα του κλείσει θέση συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό κλειστού. Στην κούρσα των 3.000 μ. θα αγωνιστεί ο Χρήστος Παπούλιας, με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς γρήγορους χρόνους. Αντίθετα επέλεξαν τελικά να μην ξεκινήσουν τη χρονιά στη γειτονική χώρα, ο Παναγιώτης Τριβιζάς, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος και η Κυριακή Σαμάνη, που αρχικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

«Δίπλα» στην Μπεκατώρου και οι Έλληνες Ολυμπιονίκες «Δίπλα» στην Μπεκατώρου και οι Έλληνες Ολυμπιονίκες (pic)

Ανακοίνωση στήριξης του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών για την Σοφία Μπεκατώρου.

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών εκφράζει την συμπαράσταση του στην “χρυσή” Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου μετά από τις καταγγελίες της για βιασμό από παράγοντα της ΕΙΟ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΟ: 

«Με αφορμή την προσωπική εξομολόγηση της Ολυμπιονίκου Ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου στο πλαίσιο της διαδικτυακής ημερίδας «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην ανέχεσαι», που διοργάνωσε το Υφ. Αθλητισμού, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), δηλώνει την συμπαράσταση του σε οποιονδήποτε άνθρωπο έχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε είδους μορφή βίας.    

Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της Πολιτείας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε όχι απλά στην γνωστοποίηση παρόμοιων φαινομένων αλλά και στην σωστή αντιμετώπιση τους».

Γιαννιώτης σε Μπεκατώρου: «Τα λόγια σου δίνουν κουράγιο και δύναμη σε όλες τις Σοφίες»

Γιαννιώτης σε Μπεκατώρου: «Τα λόγια σου δίνουν κουράγιο και δύναμη σε όλες τις Σοφίες» (pic)

Ανακοίνωση των Ελλήνων Olympians για την Μπεκατώρου

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ HELLENIC OLYMPIC WINNERS" Hellenic Olympic Winners Association – SΕΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΟ
Με αφορμή την προσωπική εξομολόγηση της Ολυμπιονίκου Ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου στο πλαίσιο της διαδικτυακής ημερίδας «Start to talk», που διοργάνωσε το Υφ. Αθλητισμού, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), δηλώνει την συμπαράσταση του σε οποιονδήποτε άνθρωπο έχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε είδους μορφή βίας.
Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της Πολιτείας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε όχι απλά στην γνωστοποίηση παρόμοιων φαινομένων αλλά και στην σωστή αντιμετώπιση τους.