Σπιτική τυροκαυτερή

Σπιτική τυροκαυτερή

Απολαύστε την σε φρυγανισμένο ψωμί

Υλικά

  • 250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη καλά
  • 3 καυτερές πράσινες πιπεριές, χωρίς κοτσάνι, ή περισσότερες για γεύση
  • 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. πάστα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς (προαιρετικά)
  • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη (προαιρετικά)
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τη φέτα σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
Βήμα 2
Βάλτε τις πράσινες πιπεριές στο μούλτι και χτυπήστε τις μέχρι να γίνουν πάστα και μεταφέρετε στο μπολ με τη φέτα.
Βήμα 3
Προσθέστε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την πάστα κόκκινης πιπεριάς, το ξύδι, το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν στo μείγμα.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά και απολαύστε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*