Σπαγγέτι με κιμά από λουκάνικο

Σπαγγέτι με κιμά από λουκάνικο

Νόστιμη εναλλακτική της κλασικής σάλτσας μπολονέζ

Υλικά

  • 225 γρ. σπαγγέτι
  • 225 γρ. κιμά από λουκάνικο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεστάνετε μια κατσαρόλα σε μέτρια- υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε τον κιμά από λουκάνικο.
Βήμα 3
Προσθέστε τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια και το λουκάνικο να πάρει ένα καφετί χρώμα.
Βήμα 4
Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, το γάλα και τον βασιλικό και αφήστε να βράσει μέχρι να πήξει.
Βήμα 5
Ρίξτε τα σπαγγέτι στην κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*