Σε άλλη χώρα Μητσοτάκης, Στυλιανίδης θα ήταν στον Εισαγγελέα μετά από αυτή την αποκάλυψη! — Το βατερλό Γεωργιάδη έχει και συνέχεια: «Εκτός από την ΕΕ, το Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε άλλες 4 χώρες, εκκρεμούν 15 ακόμα»

Στη μαύρη νύχτα πάει ο Μητσοτάκης στο Συντονιστικό, αξημέρωτα ο Στυλιανίδης  στη Δαδιά

 Στη Δαδια και στον Έβρο άφησαν τα φράγματα χωρίς νερό

Μαίνεται η φωτιά στον Έβρο η οποία με το πέρασμά της έχει κάψει το ανεκτίμητο από πλευράς χλωρίδας και πανίδας δάσος της Δαδιάς.

Η φωτιά απειλεί τον πυρήνα του παρθένου δάσους, που αποτελεί καταφύγιο άγριας ζωής και φιλοξενεί την τελευταία αποικία μαυρόγυπα στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής έχουν καεί 15.000 στρέμματα

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα και να σωθεί το δάσος, αλλά οι συνθήκες στην περιοχή είναι πολύ δύσκολες.

Περίπου 15.000 στρέμματα κάηκαν στη Δαδιά, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Και ενώ όλα τα ΜΜΕ μας μεταδίδουν ότι ο Χρήστος Στυλιανίδης, μετέβει στην περιοχή (μετά από 3 μέρες!) για να ενημερωθεί, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα του Εθνικού Πάρκου του Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε αφήσει τα φράγματα χωρίς νέρο και με 4 δασοφύλακες για 800.000 στρέμματα

Δήλωση που σοκάρει

Ο Μητσοτακης κι ο Στυλιανιδης εγκλημάτησαν στη Δαδια και στον Έβρο.
Αφησαν τα φράγματα χωρίς νερό.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα του Εθνικού Πάρκου του Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου αποκαλύπτει το μπάχαλο του καθεστωτος Δαδια.

 

Το βατερλό του Γεωργιάδη έχει και συνέχεια: «Εκτός από την ΕΕ, το Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε άλλες 4 χώρες και εκκρεμούν 15 ακόμα»Turkaegean: ΕΔΕ από Γεωργιάδη μετά την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος από  την Τουρκία

Σύμφωνα με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: Μετά από έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώθηκε πως εκτός από την ΕΕ, το σήμα Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε 4 ακόμα χώρες (Αυστραλία,Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία και Μπρουνέι) ενώ εκκρεμεί και για άλλες 15 χώρες.

Τα παραπάνω βάζει ξανά στο κάδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος προσπαθεί να μεταθέτει ευθύνες και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ή να κατηγορεί υπαλλήλους του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εμπορίου ζητώντας μετά συγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι «καταπέλτης» είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Εμπορίου σχετικά με την ΕΔΕ που ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης σχετικά με την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος TurkAegean από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας και τυχόν ευθύνες υπαλλήλων της Υπηρεσίας Σημάτων του υπουργείου.

Όπως υπογραμμίζεται η Υπηρεσία Σημάτων, δεν έχει καμία εμπλοκή, καθώς «δεν έχει από το νόμο καμία αρμοδιότητα στην καταχώριση του ανωτέρω σήματος, αφού αρμόδιο για τον έλεγχο και την καταχώριση του Ευρωπαϊκού Εμπορικού σήματος είναι το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO)». Μάλιστα το EUIPO, όπως αναφέρουν δεν δίνει λογαριασμό «στα κράτη-μέλη για το ποια σήματα έχουν κατατεθεί και αν τυγχάνουν της αποδοχής τους».

Η μόνη συνεργασία της Υπηρεσίας Σημάτων με το EUIPO είναι ότι ο υπάλληλος που συμμετέχει στο πρόγραμμα «σημειώνει την αγγλική σημασία των ελληνικών (είτε γραμμένων με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες) λέξεων».

Στην ανακοίνωση τους οι υπάλληλοι του υπουργείου βάλλουν κατά του Άδωνη Γεωργιάδη. Όπως αναφέρουν στόχος της ΕΔΕ «είναι να μετακυλιστεί η όποια πολιτική ευθύνη στις πλάτες υπαλλήλων του υπουργείου» ενώ εκθέτουν τόσο τον Άδωνη Γεωργιάδη όσο και αυτή του υπουργείου Εξωτερικών. Όπως αναφέρουν ουδέποτε έλαβαν «ουδέποτε έλαβαν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλου αρμόδιου για οποιαδήποτε έρευνα σημάτων σε διεθνές επίπεδο, με συγκεκριμένη αναφορά ενδείξεων ιδιαίτερου εθνικού ενδιαφέροντος». Κατά τους υπαλλήλους «η κυβέρνηση αντί να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί, στην ανάληψη οποιασδήποτε πολιτικής ευθύνης και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει να βρει τιμωρίες για ανύπαρκτα λάθη και παραλείψεις δημοσίων υπαλλήλων».

Η ανάρτηση του:

ΤΑ πράγματα σε σχέση με το TURKAEGEAN είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απ ότι φάνηκε στην αρχή που πηγε ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ να το ρίξει στους υπαλλήλους!!!

ΛΟΙΠΟΝ άκουσε με καλά , «αρχειοθετημένε»της Νοβαρτις,προστάτη των λαδεμπορων και συγγραφέα συστατικών επιστολών σε Τούρκους μαφιόζους:

Μετά από έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώσαμε πως εκτός από την Ε.Ε,

Το σήμα έχει κατοχυρωθεί σε 4 ακόμα χώρες δηλαδή σε Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία και Μπρουνέι (φωτο 3-4-5-6)!!!!!!!!

Και
Το αίτημα εκκρεμεί σε αλλες 15 χωρες (σε Ισλανδία, Ισραήλ, Καναδά, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ινδονησία, Φιλιππίνες κλπ. Μέχρι και Σαμόα πήγαν… φωτο 7-8)!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,τουρκοφαγε και Μακεδονομαχε της φακής;;;;;;

Ο υπάλληλος πάλι ;;; Η ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;;

Κινηθειτε να το ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ παντού ,πατριώτες της πεντάρας!!!

documentonews.gr