Ρεσιτάλ Χριστόφορου Ζαραλίκου για τις υποκλοπές

Ρεσιτάλ Χριστόφορου Ζαραλίκου για τις υποκλοπές

Καλεί την ΠτΔ να μας πει ποιο είναι το πολίτευμα της χώρας και προτείνει χώρο διεξαγωγής της επόμενης πρότασης μομφής. Αναρωτιέται πώς τυχαίνει και οι χιλιάδες παρακολουθήσεις δεν πετυχαίνουν ποτέ μεγαλέμπορους ναρκωτικών και μαφιόζους, και μας εξηγεί γιατί ο Άδωνις είναι «παρεξηγημένος».

Ρεσιτάλ για τις υποκλοπές δίνει ο Χιστόφορος Ζαραλίκος για το νέο επεισόδιο  του ZaraleaksTV  και νιώθει δικαιωμένος για το μπλουζάκι «200 χρόνια Κολομβία».

Καλεί την ΠτΔ να μας πει ποιο είναι το πολίτευμα της χώρας και προτείνει χώρο διεξαγωγής της επόμενης πρότασης μομφής. Αναρωτιέται πώς τυχαίνει και οι χιλιάδες παρακολουθήσεις δεν πετυχαίνουν ποτέ μεγαλέμπορους ναρκωτικών και μαφιόζους, και μας εξηγεί γιατί ο Άδωνις είναι «παρεξηγημένος». Τέλος, βάζει στο πονηρό του μυαλό διάφορα σενάρια με αφορμή πρόσφατες αποκαλύψεις και ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα στην Κολομβία από τον Χατζή Νικολάου.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και στηρίξτε με τους διαθέσιμους τρόπους.