Ραγκούσης σε Τσιάρα: « Σας βλέπουμε με το κινητό στο χέρι. Σαν κάτι να σας δυσκολεύει. Πακιστανικό είναι;» – Αντώναρος: «Το έχω από 2 πηγές, στο Μαξίμου συζητούν για εκλογές μέχρι τον Οκτώβρη»

Γιατρός ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης: Ποιός είναι ο Κώστας Τσιάρας

Επικό τρολάρισμα Ραγκούση σε Τσιάρα: « Σας βλέπουμε με το κινητό στο χέρι. Σαν κάτι να σας δυσκολεύει. Πακιστανικό είναι;»

Με μια γενναία  δόση  χιούμορ ο Γιάννης Ραγκούσης , άρχισε την ομιλία του στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση Χαρδαλιά.«Βλέπω ότι είστε με το κινητό στο χέρι. Σαν κάτι να σας δυσκολεύει. Πακιστανικό είναι;» απευθυνόμενος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για να κινήσει στο εσωτερικό του κρατικού μηχανισμού τις απαραίτητες ελεγκτικές διαδικασίες, ώστε οι συγκεκριμένοι να εντοπιστούν και μέχρι να υπάρξει ένα τελικό πόρισμα, αν μη τι άλλο, να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Μάλιστα, τόνισε ότι μία κυβέρνηση η οποία δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει αντιμέτωπη με μια τέτοια καταγγελία μιας εφημερίδας, το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να διατάξει μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση και να κινήσει τη διαδικασία να τεθούν σε διαθεσιμότητα όσοι αναφέρονται στις συγκεκριμένες καταγγελίες,

 

Αντώναρος: «Το έχω από 2 πηγές, στο Μαξίμου συζητούν για εκλογές μέχρι τον Οκτώβρη»

Το tweet του Αντώναρου που «την λέει» στον Μητσοτάκη αλλά... (φώτο) -

Μυρίζει «άρωμα» εκλογών… ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter, επιβεβαιώνει πως στο Μαξίμου συζητούν για εκλογές μέχρι τον Οκτώβριο.

Φημολογία ή μη, υπενθυμίζεται πως η γαλάζια κυβέρνηση αποφάσισε να παραπέμψει από Σεπτέμβριο το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που μετά το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη είχε ήδη προκαλέσει αντιδράσεις με τις προβλέψεις του για την επικουρική ασφάλιση.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ανακοίνωσε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν θα έρθει τελικά στη Βουλή, όπως είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση, με το υπουργείο Εργασίας του κ.Χατζηδάκη να κάνει όπισθεν ολοταχώς, εντείνοντας την «οσμή» εκλογών που αφήνουν το τελευταίο διάστημα συγκεκριμένες κυβερνητικές αποφάσεις, όπως η απόπειρα «εξαγοράς» των νέων με το voucher των 150 ευρώ αλλά και η παραπομπή επίσης για κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο της κύρωσης των περίφημων μνημονίων συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία.

Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή πάντως, σημειώνει στο twitter πως «εδώ και 3-4 μέρες συζητούν για εκλογές μέχρι τον Οκτώβρη» και πετάει «αιχμές» προς τον πρωθυπουργό πως αν «θέλει να θέσει τέρμα στη φημολογία, αύριο κιόλας επαναλαμβάνει ξεκάθαρα ότι θα γίνουν εκλογές στο τέλος της 4ετίας».

Η ανάρτηση του Ε. Αντώναρου:

«Το έχω από 2 αξιόπιστες πηγές εντός : Στο Μαξίμου, μου λένε, συζητάνε εδώ και 3-4 μέρες για εκλογές μέχρι τον Οκτώβρη. Λετε; Αν θελει να θέσει τέρμα ο @kmitsotakis στη φημολογία, αύριο κιόλας επαναλάμβανει ξεκάθαρα ότι εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Θα το κάνει; Ο ίδιος όμως…»