Ραγκούσης για το “εκτσογλανισμός” του Μητσοτάκη: “Κοίτα ποιος μιλάει…” — Η απάντηση του Φίλη στην προσπάθεια λάσπης του Μητσοτάκη στη Βουλή: «Δεν είμαστε ίδιοι…»

«Κοίτα ποιος μιλάει για εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής: ο Μητσοτάκης που σήμερα έδωσε το χυδαιότερο δείγμα πολιτικού εκτσογλανισμού», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό για τη χυδαία αναφορά του το πρωί στη Βουλή. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο ρεσιτάλ λάσπης του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο για «πρωτοφανή θεσμικό και πολιτειακό ξεπεσμό Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης» και κατέληξε ζητώντας άμεσα εκλογές.

η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

Κοίτα ποιος μιλάει για εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής: ο Μητσοτάκης που σήμερα έδωσε το χυδαιότερο δείγμα πολιτικού εκτσογλανισμού.

Συνέδεσε τον Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία με τον εμπρησμό στη @Real_gr.

Πρόκειται για πρωτοφανή θεσμικό και πολιτειακό ξεπεσμό Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης.

Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης.

 

Η απάντηση του Φίλη στην προσπάθεια λάσπης του Μητσοτάκη στη Βουλή: «Δεν είμαστε ίδιοι…»

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στη Βουλή το τοξικό πρόσωπο ενός πολιτικού που αγωνιά για το μέλλον του» τονίζει ο Νίκος Φίλης με αφορμή τη χυδαία επίθεση του πρωθυπουργού στον ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα του καταλόγισε από το βήμα της Βουλής (υπενθυμίζεται ότι και ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την προσπάθεια λάσπης του πρωθυπουργού).

«Αξιοποιώντας το προχτεσινό σχόλιο του Χρ. Βερναρδάκη (για το οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη) τόλμησε να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την επίθεση στον ραδιοσταθμό Real. Και μετά από αυτό το εμπρηστικό σχόλιο, συνεχίζοντας με γλώσσα ακραίας απρέπειας, να καταλογίσει “εκτσογλανισμό” στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» σχολιάζει ο τομεάρχης Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Έκανε επίσης αναφορά στο πρόσωπό μου για μια αντιπαράθεση με την κυρία Κεραμέως πριν ένα χρόνο εντός Βουλής κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου, για την οποία τότε δόθηκαν εξηγήσεις. Για ποιο λόγο επανέρχεται τώρα; Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη ότι ο ίδιος μου ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για μια προσβλητική του έκφραση. Πώς θα ένιωθε εάν επανερχόμουν ένα χρόνο μετά; Προφανώς, όχι ιδιαίτερα ευχάριστα. Δεν θα το πράξω, γιατί, δεν είμαστε ίδιοι» καταλήγει ο Νίκος Φίλης.