Πώς να κάνετε κοτόπουλο τεριγιάκι με τρία υλικά

Πώς να κάνετε κοτόπουλο τεριγιάκι με τρία υλικά

Πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των ιαπωνικών γεύσεων

Υλικά

  • 900 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ψηθεί εσωτερικά καλά.
Βήμα 2
Προσθέστε τη σόγια σος και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μια βράση.
Βήμα 3
Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γυαλίσει το κοτόπουλο.
Βήμα 4
Σερβίρετε με ρύζι, προαιρετικά, και απολαύστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*