Προς Κικίλια νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού: Σταματήστε να καπηλεύεστε το έργο Ξανθού-Πολάκη και Δούρου

Απάντηση στα όσα “εξήγγειλε” κατά την επίσκεψή του στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, έδωσε ένας άνθρωπος εκ των έσω του πιο μεγάλου νοσοκομείου της χώρας, η νοσηλεύτρια Φωτεινή Καρυστινάκη, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο από το διορισμό του νέου διοικητή, την καρατόμηση στελεχών του νοσοκομείου, τη μη προώθηση των προσλήψεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο υπουργός επισκέφτηκε χθες το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου ανακοίνωσε “την χωροταξική αλλαγή του ισογείου, το οποίο μετατρέπεται στο σύνολό του σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών”.

Η κα Καστρινάκη, επικεφαλής της παράταξης Κίνηση Συνεργασίας Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, γνωρίζοντας ωστόσο, πολύ καλύτερα τα πράγματα από τον κατά τα άλλα… αρμόδιο υπουργό, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

Επειδή μπορεί να διαγραφεί το σχόλιο μου από τη σελ του Κικίλια σας το παραθέτω.

Κ. Υπουργέ αργήσατε… και πάλι κρυφά ήρθατε στο νοσοκομείο μας.

Κύριε υπουργέ…

Αργήσατε διότι :

1. Τα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού είναι εξαρχής στο ισόγειο. Η τελευταία ανακαίνιση τους έγινε το 2004.

Υπάρχει μελέτη του αρχιτέκτονα της Εθνικής Τράπεζας η οποία όμως είναι παντελώς ανεφάρμοστη.

Ελπίζουμε να μην μιλάτε για αναδιοργάνωση των ΤΕΠ βάση εισήγησης της Διευθύνουσας νοσηλευτικής υπηρεσίας που ο τριών ημερών διοικητης σας καρατομησε χτες.

2. Αργήσατε διότι χτες ο τριών ημερών διοικητης που σήμερα (στην επίσκεψη σας) έλειπε σε διακοπές…καρατομησε και απαξίωσε στελέχη του νοσοκομείου υπέρ στελεχών και του προέδρου της ΔΑΚΕ… Ήταν τόσο το μένος του που άφησε την υποδιεύθυνση διοικητικού χωρίς υποδιευθυντή…απλά ξηλώσε τη προηγούμενη και τώρα μαλιοτραβιουντε οι δεξιοί για τη θέση.

Απαξίωσε το έργο και τη προσφορά της διευθύντριας νοσηλευτικής μετακινώντας την σε θέση ψυγείο… κάνοντας διευθυντή τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ με δέκα χρόνια λιγότερη προϋπηρεσία και μηδέν χρόνο σε θέση τομεάρχη.

3. Αργήσατε διότι από την ώρα που αναλάβατε έχετε κολλήσει τις 208 προσλήψεις γιατρών των ΤΕΠ…και 2500 προσλήψεις ιατρινοσηλευτικου τις κάνατε προσλήψεις “νόμος Κ ταξη” και μετακλητους.

4. Αργήσατε διότι αναλάβατε το υπουργείο τον Ιούλιο και μόλις στα μέσα Νοεμβρίου βάλατε μέλη επιτροπής παρακολούθησης των μηχανημάτων που χρηματοδοτούνται από τη Περιφερειά Αττικής με απόφαση της Ρ. Δούρου .

Αποτελέσματα αυτού είναι σήμερα να κινδυνεύει προς όφελος των ιδιωτών να χαθεί ο Μαγνητικός τομογράφος του Ευαγγελισμού από τη Περιφερειά Αττικής.

5. Αργήσατε να μιλήσετε για δωρεά Νιάρχου και στη ΜΑΦ διότι αυτή την δωρεά την υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβρη του 2018.

Και πουλάτε σήμερα πως η ΜΑΦ θα ανοίξει όταν έρθουν τα κρεβάτια που ήδη υπάρχουν από τη δωρεά ;.. αλήθεια τώρα…;

Επιμελώς ξεχνάτε να πείτε ή δε ξέρετε πως η αντικατάσταση όλων των μόνιτορ της ΜΑΦ θα γίνει μέσω Περιφέρειας Αττικής με υπογραφή Δούρου (220.000)

5. Έχετε καθυστέρησει την ενεργειακη αναβαθμιση του κτηρίου ΠΑΤΕΡΑ ύψους 2.5 εκατ που υπογράφτηκε επί ΣΥΡΙΖΑ.

6. Αργήσατε να υλοποιήσετε την ανακαίνιση των πλυντηρίων που υπέγραψε ο Πολάκης μέσω ΠΔΕ…

7. επειδή αρέσκεται όλη η ΝΔ να καπηλευεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ… σας κάνω ένα δώρο …

Δυστυχώς διότι για κακή σας τύχη δεν είμαστε σαν τους συνδικαλιστές φίλους σας της ΔΑΚΕ και νοιαζόμαστε για το νοσοκομείο όχι για καρέκλες…

Εγώ και άλλο ένα μέλος της παράταξης μας φεραμε την ανακαίνιση ύψους 1.5 εκ.ευρω, του χώρου των τακτικών εξωτερικών ιατρείων στο υπόγειο του παλαιού κτηρίου του νοσοκομείου μας.

Είναι ένα έργο που μας δόθηκε από τη Ρ. Δούρου, έτοιμο να τελεσφορήσει και ο κ. Πατούλης βάζει σε κίνδυνο την στατικότητα και την ακεραιότητα του κτηρίου, κρατώντας στο συρτάρι του το έργο αυτό.

Αφήστε λοιπόν το θέαμα και την καπηλεία των έργων της προηγούμενης Διοίκησης του Υπουργείου Υγείας και της Περιφερειά Αττικής και σοβαρευτείτε κι εσείς και τα στελέχη της ΝΔ που ξηλώνουν όποιον βρουν μπροστά τους.

Ο Ευαγγελισμός έχει 2200 εργαζόμενους αν νομίζετε πως θα τους κοροϊδέψετε με ψέματα γελιεστε.

Βρήκατε τόσα έργα έτοιμα ..δεν είναι δύσκολο ακόμη και για εσάς να τα συνεχίσετε.

Και για να συστήθω…

Ονομάζομαι Καρυστινακη Φωτεινή

Νοσηλευτρια

Επικεφαλής της παράταξης Κίνηση Συνεργασίας Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.”