Προνόμια εμβολιασμένων: 150 ευρώ προπληρωμένη κάρτα για τους νέους ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης!

Προνόμια εμβολιασμένων: 150 ευρώ προπληρωμένη κάρτα για τους νέους ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη… επιμένει στην απόφασή της για πλήρη χαλάρωση των μέτρων προστασίας για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι, παρά το σήμα κινδύνου που εκπέμπουν οι ειδικοί. Αναλυτικά όλα τα προνόμια εμβολιασμένων.

Ανακοινώνονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα λεγόμενα «προνόμια» στους πλήρως εμβολιασμένους, καθώς το Μαξίμου που διαπιστώνει ότι ο ρυθμός εμβολιασμού των πολιτών κινείται, πλέον, με μικρότερη ταχύτητα, θεωρεί ότι η χαλάρωση όλων των μέτρων προστασίας θα είναι ένα ισχυρό κίνητρο.

Στην παρουσίαση μετέχουν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος

Όλα αυτά την ώρα που οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού παγκοσμίως και που ο ΠΟΥ ζητά να μην βγουν οι μάσκες ακόμα και για τους εμβολιασμένους.

Η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταργήσει επί της ουσίας όλα τα προστατευτικά μέτρα κατά του κορονοϊού για τους πλήρως εμβολιασμένους, θεωρείται από τους επιστήμονες υψηλού ρίσκου για τη δημόσια υγεία ενώ αναμένεται να δώσει και λάθος μήνυμα περί επίτευξης «νίκης» απέναντι σε έναν ιό που συνεχώς μεταλλάσσεται και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος.

Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις