Πολάκης: Φωτογραφίζει τον πρώην υπουργό που προσπάθησε να προστατεύσει ο Αγγελής – Και δεύτερη ΜΕΘ με ποσοστό θνητότητας κοντά στο 100%! Από τους 35 ασθενείς κατέληξαν οι 34

Τι αφορά η υπόθεση Novartis

“Βοηθάει” τη ΝΔ να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης: Φωτογραφίζει τον πρώην υπουργό που προσπάθησε να προστατεύσει ο Αγγελής αρνούμενος να παραλάβει στοιχεία από τις ΗΠΑ

Να…”λύσει” τα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ προσπαθεί ο Παύλος Πολάκης, που με ανάρτησή του “βοηθάει” στο να απαντήσουν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει ο πρωθυπουργός και η ΝΔ ποιος είναι ο πρώην υπουργός που, όπως προκύπτει από την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής προσπάθησε να “προστατεύσει”, αρνούμενος να αποδεχτεί στοιχεία από τις αμερικανικές αρχές για λογαριασμό συγγενικού του προσώπου.

Στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων θυμίζει την σχετική ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ και γράφει χαρακτηριστικά “Αυτός είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, της λεγόμενης “σκευωρίας Παπαγγελόπουλου” για το σκάνδαλο Novartis! Καμαρώστε τον!”.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

ΒΟΗΘΑΩ τη ΝΔ: Αρχίζει από Α και τελειώνει σε ..όπουλος!!!!

Αυτός είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, της λεγόμενης “σκευωρίας Παπαγγελόπουλου” για το σκάνδαλο Novartis!!!
Καμαρώστε τον!!!

«Ο κ. Μητσοτάκης, που βάσισε όλη την επιχειρηματολογία του στην κατάθεση του κ. Αγγελή, δεν έχει παρά να ζητήσει έστω και τώρα μία συγγνώμη από τους πολίτες.

Και για τα άθλια ψέματά του προκειμένου να γλιτώσει αυτούς που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και για το πλιάτσικο δισεκατομμυρίων σε βάρος Δημοσίου, ασφαλισμένων και φορολογουμένων, το οποίο εξάλλου επιβεβαίωσε και η ίδια η Novartis αποδεχόμενη να πληρώσει για διαφθορά στην Ελλάδα εκατοντάδες εκατ. ευρώ στον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό, ως έχει υποχρέωση, ποιος είναι ο πρώην υπουργός της ΝΔ, που σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη ο κος Αγγελής προσπάθησε να προστατεύσει.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που είναι πια ολοφάνερο είναι πως η μόνη αληθινή σκευωρία είναι τα ειδικά δικαστήρια που προσπαθεί να στήσει ο κος Μητσοτάκης για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αλλά πάντα έτσι ήταν η Δεξιά και η παράδοση της οικογένειας Μητσοτάκη. Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
ΣΎΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία»

  Παυλος Πολακης

ΒΟΗΘΑΩ τη ΝΔ: Αρχίζει από Α και τελειώνει σε ..όπουλος!!!!

Αυτός είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, της λεγόμενης “σκευωρίας Παπαγγελόπουλου” για το σκάνδαλο Novartis!!!
Καμαρώστε τον!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Σκάνδαλο Novartis / Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του αντεισαγγελέα Αγγελή"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Documento Ανατρέπεται το αφήγημα της σκευωρίας Ποινική δίωξη στον εισαγγελέα Αγγελή ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βαγγέλης Τριάντης 07.06.2021 15:05 f Κοινοποίηση 2,7 χιλ. Κοινή χρήση Tweet 8 Αποθήκευση Απόρρητο"

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για αυξημένα ποσοστά θνητότητας στις ΜΕΘ covid των νοσοκομείων της χώρα.

Η αρχή έγινε με το νοσοκομείο Αγρινίου, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα το ποσοστό θνητότητας στις ΜΕΘ κορονοϊού φτάνει το 100%. Σειρά πήρε το νοσοκομείο Πύργου, όπου και εκεί τα αντίστοιχα ποσοστά αγγίζουν το απόλυτο σε θανάτους σθενών με covid-19.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του tvxs.gr στο νοσοκομείο της πρωτεύουσα της Ηλείας από τους 35 ασθενείς με κορονοϊό που μεταφέρθηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οι 34 έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο ένας φέρεται να μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο για την Αθήνα.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του δημάρχου του Πύργου που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα, «είναι γνωστή από καιρό η έλλειψη γιατρών και συγκεκριμένα παθολόγων, σε έναν τομέα με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις. Αυτό οδηγεί στο “κόκκινο” τις περισσότερες φορές τη λειτουργία του Νοσοκομείου ειδικά με τις αυξημένες ανάγκες με τον covid 19».

Παράλληλα, γιατροί καταγγέλλουν ότι από το νοσοκομείο έχουν αποχωρήσει περί τους 15 συναδέλφους τους, χωρίς να καλυφθούν τα κενά που άφησαν. Όπως τονίζουν οι ίδιοι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο υπηρετεί μόνο ένας παθολόγος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ελλιπή στελέχωση ευθύνες φέρεται να έχει και ο νέος διοικητής του νοσοκομείου καθώς η κόντρα του με γιατρούς έχει οδηγήσει στην αποχώρηση αρκετούς από αυτούς.

Η πλευρά των γιατρών, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, αποδίδει και τις 15 αποχωρήσεις σε αυταρχικές συμπεριφορές του διοικητή.