Ποια είναι η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου στα όσα κατήγγειλε η Λαμπρόγιαννη

Αναστάτωση στο χώρο του θεάτρου για ακόμα μια φορά μετά την καταγγελία της Δάφνης Λαμπρογιάννη

Δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του ο Σπύρος Παπαδόπουλος και να αντικρούσει τα όσα κατήγγειλε η Δάφνη Λαμπρογιάννη για τη συνεργασία τους.

Προς το παρόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος κρατά μάλλον μια αμήχανη στάση και σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ παρά τα όσα αναφέρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο ίδιος τονίζει πως σεβάστηκε όλες τις επιθυμίες – ιδιαιτερότητες της ηθοποιού σχετικά με τη δημοσιότητα της παράστασης.

Νωρίτερα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι έφυγε από την παράσταση «Sexy Laundry» όπου πρωταγωνιστούσε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

H γνωστή ηθοποιός αναφέρει αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της:

«Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, όσο ασύμβατοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες, με καλή διάθεση,  αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδια σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω… Δυστυχώς, πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία».