Πλίσκοβα: “Δεν είμαι ψυχρή” * Απολογήθηκε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά μετά το ξέσπασμα Πετρούνια * Παναθηναϊκός: Επιστρέφει για τους τελικούς της Volley League ο Τσάτσιτς

Η Καρολίνα Πλίσκοβα μίλησε για το γεγονός πως (δεν) βγάζει τα συναισθήματά της εν ώρα αγώνα.

Karolina Pliskova - Karolina Pliskova Photos - 2015 Brisbane ...

Η Καρολίνα Πλίσκοβα είναι σίγουρα μια τενίστρια που δεν βγάζει τα συναισθήματά της στο κορτ. Αυτό, όπως η ίδια παραδέχεται, την έχει οδηγήσει στο να λαμβάνει σχόλια ότι είναι “ψυχρή” ή ότι δεν έχει αληθινό πάθος για το τένις.

Η Τσέχα τενίστρια ξεκαθάρισε ότι όλη της η στάση είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της να μείνει συγκεντρωμένη στον στόχο, όταν αγωνίζεται, και να μην πανικοβληθεί.

“Φυσικά και έχω νεύρα όπως όλοι οι άνθρωποι, τρομάζω και φοβάμαι κάποιες φορές στο κορτ. Είναι παράξενο γιατί όταν ήμουν 10-12 ετών, έσπαγα τη μία ρακέτα μετά την άλλη! Οι γονείς μου με παρακαλούσαν να μην τις σπάω γιατί είναι ακριβές! Τότε τους έλεγα ότι όταν θα αγοράζω τις δικές μου ρακέτες, σίγουρα θα τις σπάω!”.

“Σταμάτησα να σπάω ρακέτες στα juniors. Όταν άρχισα να παίζω επαγγελματικά τουρνουά, ξεκαθάρισα μέσα μου ότι πρέπει να δείχνω ήρεμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω συναισθήματα. Έχω και πάρα πολλά.

Με κατηγορούν ότι είμαι τελείως ψυχρή στο κορτ και με έχουν αποκαλέσει “παγωμένη βασίλισσα”. Όποιοι με ξέρουν στην καθημερινή ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι αστεία και γελάω συνέχεια. Στο κορτ όμως δεν υπάρχει χώρος για αστεία. Έτσι, διατηρώ τη συγκέντρωσή μου. Αν αρχίσω να εκφράζομαι συναισθηματικά ή να έχω όρεξη για αστεία, ο αγώνας έχει ήδη χαθεί για μένα” ανέφερε η Πλίσκοβα.

Απολογήθηκε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά μετά το ξέσπασμα Πετρούνια

Απολογήθηκε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά μετά το ξέσπασμα Πετρούνια

Ανακοίνωση με την οποία απολογείται στους αθλητές και τις αθλήτριες για την κατάσταση των εγκαταστάσεων εξέδωσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά. Αφορμή στάθηκε το ξέσπασμα του Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος ξεκίνησε επισήμως την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, λόγω των καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Σχετικά με δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, ύστερα από την πρωτοφανή καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή προχτές Τετάρτη, αρχικώς επιθυμούμε να εκφράσουμε απολογίες και τη λύπη μας στις αθλήτριες και στους αθλητές, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Οφείλουμε, παράλληλα, να ενημερώσουμε όλους ότι πρωταρχικό μέλημα της Επιτροπής Διοίκησης είναι η ασφάλεια, τόσο των αθλητών – αθλητριών όσο και των μεγάλου αριθμού των αθλουμένων, οι οποίοι κάνουν χρήση των χώρων του Αθλητικού Κέντρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέπαμε την χρήση αυτών εάν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια επικινδυνότητας.

Mε απόφαση της νυν Επιτροπής Διοίκησης, πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 αυτοψία στις οροφές των προπονητηρίων, επισημάνθηκαν συνολικά τα προβλήματα που χρήζουν αποκατάστασης και δεσμεύτηκαν τα αναγκαία ποσά ύψους 83.000 ευρώ.

Λόγω, όμως, της ιδιαιτερότητας των έργων, που θα διατάρασσαν την Ολυμπιακή προετοιμασία για τους αγώνες στο Τόκιο, οι συγκεκριμένες εργασίες αποφασίστηκε να υλοποιηθούν εντός της καλοκαιρινής περιόδου, κατά τη διάρκεια που οι αθλητές – αθλήτριες θα βρίσκονταν στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλους τους προηγούμενους μήνες, πραγματοποιούσε τοπικές και μικρής έκτασης συντηρήσεις στις οροφές των προπονητηρίων, εστιαζόμενες κυρίως σε καθαρισμό και επισκευή των υδρορροών (λούκια στέγης). Βεβαιώνουμε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές ότι τα οποιαδήποτε προβλήματα θα αντιμετωπισθούν άμεσα, αποτελεσματικά και συνολικά. Τους καλούμε να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και προσήλωση την προσπάθεια τους.

Ως Επιτροπή Διοίκησης είμαστε καθημερινά και συνεχώς κοντά τους. Όλες οι ενέργειές μας είναι προς την κατεύθυνση της δημιουργίας των καλύτερων συνθηκών, ώστε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.

 

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει για τους τελικούς της Volley League ο Τσάτσιτς

Ευχάριστα στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει για τους τελικούς της Volley League ο Τσάτσιτς

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα παραταχθεί στο Final 4 με 3 από τους 4 ξένους της, καθώς οι Ρανγκέλ και Γιάκομπσεν παρέμειναν στην Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας και έχουν ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις, ενώ ο Στάροβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη χώρα μας, επικαλούμενος πιθανό τραυματισμό μετά τη δίμηνη αγωνιστική απραξία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*