Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αυτός χαιρέτησε τον πλάτανο»

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον ηθοποιό για τρία κακουργήματα μετά από καταγγελίες μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό».

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Σε ερώτηση αν θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες κατηγορίες να συνεχίζει την καριέρα του στο χώρο, η Πηνελόπη Πιτσούλη απάντησε πως: «Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Νομίζω ότι οι ίδιοι δε θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκια του: “άει να χαθείς κάθαρμα“. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα», πρόσθεσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.