Παύλος Πολάκης μετά την ηχηρή δικαίωση με την αλλαγή του πρωτοκόλλου χορήγησης των μονοκλωνικών σε όλες τις κατηγορίες ασθενών

ΣΥΡΙΖΑ - Παύλος Πολάκης: Να ερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή για κλήση του  σε ανωμοτί κατάθεση

«Κρίμα και ντροπή για αυτούς που χάθηκαν. Τίποτα δεν θα ξεχαστεί!»

Διευκρινίσεις για την διεύρυνση των κριτηρίων χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων που αποφάσισε η επιτροπή των ειδικών με στόχο να τα λάβουν όσο περισσότεροι ασθενείς γίνεται, έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει χορηγούνται τόσο σε νοσηλευόμενους όσο και μη νοσηλευόμενους ασθενείς με ήπια-μέτρια νόσο. «Για τους συναδέλφους μου γιατρούς που θέλουν να συνταγογραφήσουν μονοκλωνικά αντισώματα για ασθενείς με covid-19: Τα κριτήρια έχουν διευρυνθεί από την επιτροπή και χορηγούνται τόσο σε νοσηλευόμενους όσο και μη νοσηλευόμενους ασθενείς με ήπια-μέτρια νόσο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συνταγογράφηση είναι να υπάρχει αναρτημένο το μοριακό τεστ στο μητρώο covid» σημειώνει η κ. Γκάγκα.

Για δικαίωση από την απόφαση για αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών από το Υπουργείο στο ζήτημα του εύρους χορήγησης των μονοκλωνικών που πριν την οργισμένη ανάρτησή του δινόντουσαν με το σταγονόμετρο, κάνει λόγο ο πρωην αν Υπ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε με νόημα: «Κρίμα και ντροπή για αυτούς που χάθηκαν. Τίποτα δεν θα ξεχαστεί!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

Η κυρία Γκαγκα ,ανακοίνωσε διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση μονοκλωνικων!!
Εγώ δεν θα πω τίποτα.Τα λέει ο κόσμος στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της κυριας υφυπουργού….(φωτο1-4)
Υγ1.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ .Τίποτα δεν θα ΞΕΧΑΣΤΕΙ!
Υγ2.Εμαθα πως και ο Ασθενης από τα Χανια ,που φώναξα χθες θα πάρει τα μονοκλωνικά
Ας είναι αυτοί οι δυο ασθενείς (της Τηλου και των Χανιων ) η αρχή για να σωθούν πολλοί από δω και μπρος!!!!