ΠΑΣ: “Αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του κυρίου Κούγια για…” * ΑΕΛ για ΠΑΣ Γιάννινα: “Για την παράνομη μεταβίβαση των μετοχών, την πολυιδιοκτησία τηρούν σιγή ιχθύος” * Νέος προπονητής του Βόλου ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ!

Η αντιπαράθεση μεταξύ των διοικήσεων του ΠΑΣ και της ΑΕΛ καλά κρατεί, με τους Ηπειρώτες να απαντούν στον Αλέξη Κούγια μέσω ανακοίνωσης ζητώντας μεταξύ άλλων την τιμωρία του για τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων

Έχουν συμπληρωθεί δύο 24ωρα από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ εντός του αγωνιστικού χώρου στο φινάλε των play outs της φετινής Super League Interwetten, ωστόσο η μάχη έχει μεταφερθεί πλέον έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα έχουν εκτοξευτεί κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά αλλά και εμπλοκή σε παράνομη μεταβίβαση μετοχών και υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/5), λίγες ώρες μετά την επιθετική ανακοίνωση των βυσσινί, ήρθε η απάντηση από την πλευρά του ΠΑΣ που έβαλε μάλιστα στο στόχαστρο τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

“Η απάντηση του ΠΑΣ επί του ερωτήματος – ανακοίνωση της ΑΕΛ είναι απλή και είναι η εξής: Ο Π.Α.Σ. ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα και αυτά που θίγουν βάναυσα την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι με αναπόδεικτες και ανυπόστατες “θεωρίες – σκευωρίες”!!!

Μήπως δεν πρέπει να ασχοληθούμε και με το άκρως προσβλητικό, κακόβουλο και εντελώς ανήθικο σχόλιο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ και προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κάργα, όπως έχει αυτό καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή?!

Αναμένουμε ασφαλώς την παραδειγματική τιμωρία του κ. Κούγια για τα όσα είπε στον ποδοσφαιριστή μας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε φέτος με την καλή και αποτελεσματική δουλειά της ομάδας και αφήνουμε τον κ. Κούγια να συνεχίσει τον δικό του δρόμο, όπου τον βγάλει αυτός”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ηπείρου.

 

ΑΕΛ για ΠΑΣ Γιάννινα: “Για την παράνομη μεταβίβαση των μετοχών και την πολυιδιοκτησία τηρούν σιγή ιχθύος”Ο Αλέκης Κούγιας στο περιθώριο του αγώνα Λαμία - ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έριξε μέσω καυστικής ανακοίνωσης ακόμα περισσότερο νερό στο μύλο της αντιπαράθεσής της με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους βυσσινί να παίρνει ώθηση από το παιχνίδι των δύο ομάδων και να συνδέει τους Ηπειρώτες με υπόθεση πολυιδοκτησίας.

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ για την 7η και τελευταία αγωνιστική των play outs της Super League Interwetten έχει λήξει εδώ και δύο 24ωρα ωστόσο το τρίτο ημίχρονο καλά κρατεί, με την ομάδα της Ηπείρου να φωνάζει για ρατσιστική επίθεση του Μπέρτου στον Κάστρο κατά τη διάρκεια του αγώνα και τους βυσσινί να περνούν στην αντεπίθεση.

Αυτό το έκαναν μέσω μπαράζ ανακοινώσεων, με την ομάδα της Θεσσαλίας να υποστηρίζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Δευτέρα (17/5) πως ο ΠΑΣ σιωπά για τις καταγγελίες που έχει κάνει η ΑΕΛ για εμπλοκή του σε υπόθεση πολυιδιοκτησίας και παράνομης μεταβίβασης μετοχών και την ίδια ώρα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με το επεισόδιο που έλαβε χώρα εντός γηπέδου μεταξύ Κάστρο και Μπέρτου.

“Διαβάζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής του Castro, αυτός που στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν τήρησε δύο φορές το Fairplay, καταγγέλλουν με συνεχείς ανακοινώσεις περιστατικό λεκτικής ρατσιστικής συμπεριφοράς του εξαίρετου ήθους ποδοσφαιριστή μας Μανώλη Μπέρτου, το οποίο όμως δυστυχώς για αυτούς το επιβεβαιώνει ο εντελώς αναξιόπιστος καταγγέλλων και το διαψεύδουν τόσο όλοι οι διαιτητές του αγώνα, ο κ. Μανούχος είναι σε απόσταση λίγων εκατοστών από τους δύο ποδοσφαιριστές από την αρχή μέχρι το τέλος του επεισοδίου όπως προκύπτει από το βίντεο του αγώνα, αλλά και όλοι οι παρατηρητές οι οποίοι ρητώς στις εκθέσεις τους, αλλά και στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές ρητώς αναφέρουν ότι ούτε άκουσαν, ούτε είδαν τον Μανώλη Μπέρτο να επιδεικνύει έστω και υπόνοια για οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τους διοικούντες της ΠΑΕ Καραϊσκάκης τα ίδια είχε κάνει ο Castro, όταν πήγε να σακατέψει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης φοβούμενος την κόκκινη κάρτα και τελικά πήρε κίτρινη και γλύτωσε την αποβολή.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αντί να ευχαριστούν τον κ. Μανούχο γιατί δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιρικό εγκληματία Castro (μία για το αντιαθλητικό παίξιμο του και μία για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή και τους αντιπάλους του), κάνουν καταγγελίες και ανακοινώσεις έχοντας ως κίνητρο μόνο για να κερδίσουν τον αγώνα, όπως προβλέπουν οι πειθαρχικές διατάξεις, γιατί η βαθμολογική διαφορά μεταξύ μας έχει περιοριστεί στους 8 βαθμούς και η βέβαιη τιμωρία με την οποία απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών από τον Χριστοβασίλη στους συνεταίρους του τότε ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη, Γιάννη και Κωνσταντίνο Αυδή, χωρίς να ενημερώσουν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να εγκριθεί από αυτή πρώτα η μεταβίβαση των μετοχών και μετά να συνταχθούν τα συμβολαιογραφικά έγγραφα για την μεταβίβαση των μετοχών, αυτοί ούτε ενημέρωσαν, αλλά έκαναν κρυφά τα συμβόλαια στις 27/2/2015 για να μην αποκαλυφθεί και η πολυιδιοκτησία και κινδυνεύουν με ενδεχόμενη ελάχιστη τιμωρία, μόνο για την μία από τις δύο παραβάσεις, αφαίρεση 10 βαθμών.

Εκείνο που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι για την καταγγελία που έχουμε κάνει εδώ και ένα μήνα για την παράνομη μεταβίβαση των μετοχών και την πολυιοδιοκτησία τηρούν σιγή ιχθύος και κοινώς «κάνουν την πάπια», αφού γνωρίζουν ότι είναι ένοχοι, ενώ για ένα γεγονός που το διαψεύδουν όλοι οι αρμόδιοι που ήταν υποχρεωμένοι να το καταγράψουν (διαιτητές-παρατηρητές) κάνουν την μία ανακοίνωση μετά την άλλη. Παιδιά καταλαβαίνουμε την αγωνία που έχετε”, αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

 

Νέος προπονητής του Βόλου ο 32χρονος Γκιγιέρμο Αμπασκάλ!

Αμπασκάλ

Ο κύβος ερρίφθη στον Βόλο! Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού TRT, νέος προπονητής της θεσσαλικής ομάδας θα είναι ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

«Θα χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ήταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκράθια (σ.σ. άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου)» τόνισε ο δήμαρχος Βόλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*