ΠΑΟΚ: Πρόβλημα και με Κονατέ * ΑΕΚ: Θλάση και ο Ζήσης, χάνει Παναθηναϊκό και Χολόν! * Μεσολόγγι: Πλήγμα με Σαχπατζίδη

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα και με Κονατέ

Μετά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Σαγκάμπα Κονατέ ενόψει του αγώνα (3/1) με το Περιστέρι στην Αθήνα καθώς ο 24χρονος σέντερ αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υπέστη θλάση, υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπειών και προς το τέλος της εβδομάδας θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Προφανώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με το Περιστέρι, το ίδιο ισχύει όμως και για τον Σαγκάμπα Κονατέ ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το σημερινό (29/12) πρόγραμμα προπόνησης. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι… «στην αναμενόμενη απουσία το Βαγγέλη Μαργαρίτη (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω θλάσης), ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Sagaba Konate. O 24χρονος σέντερ από το Μάλι, χτύπησε στη δεξιά ωμοπλάτη στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τετάρτη (30/12) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του».

 

ΑΕΚ: Θλάση και ο Ζήσης, χάνει Παναθηναϊκό και Χολόν!

ΑΕΚ: Θλάση και ο Ζήσης, χάνει Παναθηναϊκό!

Η κακοδαιμονία για την ΑΕΚ συνεχίζεται με τον Νίκο Ζήση να είναι το νέο θύμα τραυματισμού στους «κιτρινόμαυρους».

Το 2020 δεν ολοκληρώνεται με τον επιθυμητό τρόπο στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Ζήσης υπέστη θλάση αριστερού δικεφάλου μηριαίου! O αρχηγός της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της ΚΑΕ η κατάστασή του θα είναι υπό στενή καθημερινή παρακολούθηση.

Τα πράγματα για την ΑΕΚ δεν είναι εύκολα, αφού έχει ήδη χάσει με τραυματισμό τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος θα έπρεπε να επιστρέψει στο ματς με το Λαύριο, αλλά υπέστη και αυτός θλάση.

Ο Ιανουάριος για τη «Βασίλισσα» είναι γεμάτος με κρίσιμες αναμετρήσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο BCL, αφού σε διάστημα πέντε ημερών η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χαποέλ Χολόν (5/1) και στις 10/1 τον Παναθηναϊκό!

 

Μεσολόγγι: Πλήγμα με Σαχπατζίδη

Μεσολόγγι: Πλήγμα με Σαχπατζίδη

Πρόβλημα προέκυψε στο Μεσολόγγι καθώς ο Γιάννης Σαχπατζίδης αντιμετωπίζει τραυματισμό στο πέλμα και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει υποστεί μερική ρήξη στο πέλμα και αναμένεται να του τοποθετηθεί ειδική μπότα.

Όπερ και σημαίνει ότι αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Μεσολογγίου για τους επόμενους δύο μήνες περίπου.